Skip to main content

Hotel Njord (Hotelklasse: 4 stjerner)

Tag en smuttur til naturskønne Harzen i Tyskland, og nyd et ophold på det 4* Hotel Njord, der ligger direkte ud til den smukke Kranichsee.

Er det tid til forkælelse og ren afslapning? Så er dette ophold på skønne Hotel Njord ved Kranichsee måske noget for jer.

Hotel Njord

Det 4-stjernede Hotel Njord ligger idyllisk i Harzen-bjergene kun et kvarters kørsel fra den historiske og tusinde år gamle by Goslar, der er kendt for sine smukke bindingsværkshuse fra det 15. århundrede, og den gamle bymidte, der blandt andet står på UNESCO’s verdensarvsliste.

Når I ankommer til Harzen, om det er jeres første gang eller ej, er der mange spændende ting at opleve. Det, der imponerer mest, er den flotte og enestående natur med de stejle bjergsider tæt pakket med høje grantræer og de evige vandløb, der udspringer fra bjergenes top og snor sig gennem landskabet.

Hotellets værelser er komfortable og indrettet med tanke på dansk design. De er alle udstyret med badeværelse med bruser og hårtørrer, TV, radio, minibar, værdiboks og gratis trådløst internet.

Hotellet er inspireret af dansk design og hygge, hvilket blandt andet kan ses i den hjemlige pejsestue, eller de smukke moderne værelser.

Ligegyldigt om du vil tage vandreskoene på og udforske den smukke natur på egen hånd, eller hellere vil suge til dig af de kulturelle tilbud, så har Harzen det hele. Nyd dit ophold på hotel Njord, hvor et ophold bedst kan beskrives som at være hjemme, bare med alle fordelen ved at bo på et 4-stjernet hotel, og i fantastisk smukke omgivelser. Hotellets Restaurant Madhus serverer 2-retters-menuer af høj kvalitet og af lokale råvarer, der hver dag fastsættes af kokken.

Fritekstsøgning

Værelsetyper

Praktiske oplysninger

Afstande
Afstand til togstation1800 m
I by eller landsbyJa
Faciliteter
BarJa
JacuzziJa
KonferencerumJa
ParkeringGratis parkering
ReceptionJa
RestaurantJa
SaunaJa
TerasseJa
Udlejning af cyklerJa
Indkvartering
Daglig rengøringJa
HårtørrerJa
Kæledyr tilladtMod gebyr
Pengeskab på værelsetJa
Privat badeværelseJa
TVJa
WiFiJa

Kort

Logo - Rejsegarantifonden