Skip to main content

Campania

Campania regionen ligger i det sydlige Italien og strækker sig langs det tyrrhenske hav, fra mundingen af ​​Garigliano floden til Policastro-bugten

Det milde klima, kystens skønhed, dets rige kunst og historie, og kærlighed til mad gør Campania til det fascinerende område det er.

En ferie til Campania er ikke komplet uden at se havet, regionens ubestridte dronning, med sine intense farver, dets kyster, der kryber med bugter, bugter og klippeflytter. Vandene her byder på øerne i Napoli, Capri og Ischia - Nogle ægte mesterværker i naturen!

Natursmukt område

Denne region gøres endnu mere charmerende af den blomstrende middelhavsvegetation. Campania veksler med sine små, charmerende byer, der fortæller historien og traditionerne her i området. Noget der gør ethvert ophold uforglemmeligt.

Og hvordan man skal ikke glemme de naturlige kræfter, der dominerer denne region. Vulkanen Vesuvius, som er dyster og mystisk, elsket for sin skønhed og frygtet for sin magt.

Derefter Napoli, berømt over hele verden for sin intensiteten og passion i sin musik, og ikke mindst lidenskabelige fodboldfans. Her bliver højkultur blandet med popkultur, det hellige med det profane, og det glade med det melankolske.

Sorrento er en by, der syntes at tumle ind i havet. Denne udsigt vækker paradisiske panoramaer og fængende kyster med små og skjulte strande, hvilket skaber en unik og fortryllende natur. Det er blandt andet i områder som dette, at en ferie i Campania virkelig kommer til sin ret. Her er menneskets arbejde virkelig monolitisk. De hårdeste områder består nu af en række terrasser, der skråner ned mod havet, der bruges til dyrkning af citrus, oliventræer og vinstokke. Disse haver afgiver milde dufte af appelsiner, citroner og appelsinblomster.

Musik og underholdning, sol og hav, historie og kultur finder du alt sammen i Campania. Besøg steder som Paestum, Pompeji, Herculaneum og Torre Annunziata, Chartulause af Padula, og det kongelige palads i Caserta. Alle vil tage dig tilbage i tiden!

Fritekstsøgning

Hoteller og ferieboliger

Hotel Cleopatra Ischia i Italien
Hotel Cleopatra Ischia
Bo på den grønne oase Hotel Cleopatra på vulkanøen Ischia - Hotel Cleopatra Ischia ligger på den italienske ø Ischia. Det er et familiedrevet hotel, som er yderst populært. Selve hotellet ligger omri...
Hotel Giardino Delle Ninfe E La Fenice
Hotel Giardino delle Ninfe e La Fenice
Hotel Giardino delle Ninfe e La Fenice er et hyggeligt 3-stjernet hotel. - Hotellet er bygget op I 2 bygninger, Giardino delle Ninfe og La Fenice. Hotellet har 35 komfortable værelser. Alle værelsern...
Hotel Terme Tritone Resort & Spa
Hotel Terme Tritone Resort & Spa
Dette 4-stjernede hotel er beliggende lige ud til havet på øen Ischia, i den fortryllende San Francesco-bugt. Hotellet er smukt beliggende tæt på grønne områder og haver ved byen Forio. Bag hotellet l...

Kort

Øerne i Campania

Ischia

De gamle romere var kloge, og de havde fat i en ting – livet skal nydes. Derfor var en af deres fortrukne ferieøer også Ischia. Den første romerske kejser, Augustus fortrukne ferieø var selvsamme ø. Selvom Ischia er en vulkanø, så er den utrolig frodig og har flotte gyldne sandstrande. Her finder I også undersøiske kilder, som eftersigende skulle være lige så sunde, som de er behagelige.

Nogle vil påstå, at ferien først starter, når man ankommer til hotellet. Dette er ikke tilfældet her. Indsejlingen til Porto d’Ischia er en sand fornøjelse for øjet. Selve sejlturen tager cirka 50 minutter fra havnen i Napoli og sker i en flyvebåd. Den 789 meter høje vulkan Monte Epomeo troner flot op i horisonten. Den næsten cirkelformede havn er en gammel krater sø med palmer på kajen.

Herfra er der også afgang til Capri, hvis I vil besøge den. Når I er på Ischia, så må I ikke snyde jer selv for en tur til Castello Aragonese, hvor de lokale søgte tilflugt for arabernes togter. 

Den mest mondæne ferieby på øen er Lacco Ameno med flotte hoteller, nydelig natur og termiske kilder. Byen har også en fantastisk strandpromenade.  

Sydkysten er mere stille end nordkysten, som kan være en del turistet. I byen Sant Angelo finder I mange små hyggelige strande og en havn, som er flottere end gennemsnittet. Kystpromenaden er på niveau med Amalfikysten.  

En overset perle

Selvom de største byer på Ischia som Ischia Porto, Forio og Lacco efterhånden minder lidt om eksklusive Capri, er der generelt mindre turistet på Ischia og prisniveauet er lidt lavere end på de mere berømte rejsemål i regionen som Capri og Amalfikysten.

Således er der især i de mindre byer på øen stadig masser af muligheder for at opleve autentisk ø-liv med små familiedrevne hoteller, hvor der kræses om gæsterne. Ischia har sågar flere gange været brugt som stand-in for Capri ved filmproduktioner, når man har ønsket en idyllisk, uturistet ø som kulisse. For eksempel blev filmen The Talented Mr.Ripley med en ung Matt Damon optaget på Ischia.

Send forespørgsel

Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 9
Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.


Amalfikysten og Sorrento

Amalfikysten og Sorrento

Amalfikysten og Sorrento området giver dig mulighed for at opleve en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og det er ikke uden grund - Den ligger på den sydlige del af den sorrentinske halvø, mellem den eksklusive by Positano og den stemningsfulde Vietri sul Mare. Langs kysten løber landevejen SS163, som forbinder byerne langs Amalfikysten. Fra Positano fortsætter vejen på tværs over bjergene mod byen Sorrento, som ligger ud til Napoli bugten. Selve kystvejen er ca. 50 km lang, og der er heldigvis mange stoppesteder. Her kan man stoppe og nyde den fabelagtige udsigt, eller købe...

Napoli

Napoli

Napoli - En skattekiste af kunst, historie og mad - Napoli ligger som centrum på Amalfikystens klipper over det turkise Middelhav og er hovedstaden i regionen Campania. Byens 2500 års historie er tydelig i paladser, kirker, monumenter og kunstgallerier. De omkranses af de livlige og kreative napolitanere, der har deres dagligdag i historiske omgivelser. Napolis centrum omfatter især en arv, der er så rig, at den er blevet udpeget som UNESCO World Heritage Site. Samtidig er den det ældste historiske centrum i Europa. Der er noget for enhver smag i Napoli, og smag er en seværdighed i...

Logo - Rejsegarantifonden