Skip to main content

Piemonte

Tag på ferie til Piemonte, som ligger i det nordlige Italien, og som er den kendte vin- og madregion.

Karakteristisk for området er en smuk, grøn og frodig natur. Området er beriget med bløde bakker, skovområder og næsten endeløse rækker af vinmarker. Alt sammen lige syd for de italienske alper.

På grund af dette kaldte romerne i sin tid Piemonte for "landet ved bjergets fod". Området er ikke Italiens største vinregion, hvad kvantitet angår.

Dog har Piemonte med sine topkvalitets vine fået et solidt omdømme blandt vin connaisseurs. Grunden til det er det til tider rå og barske klima i området samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene.

For bare at nævne få, er det netop i Piemonte at vinene Barolo og Barbaresco bliver produceret. Den kendte, mousserende vin Asti Spumante bliver ligeledes produceret i Piemonte.

Når det kommer til råvarerne i området, er det mest nævneværdige alle de fantastiske trøfler der findes her.

Piemonte - Udsøgte smage, charmerende byer og imponerende natur

På trods af alle disse fantastiske italiensk-producerede varer er området ikke overrendt med turister. Italienerne selv påskønner til al evighed den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer. En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver dig en fantastisk oplevelse i form af den mildest talt imponerende udsigt ud over det bakkede landskab og de snedækkede alper i det fjerne.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder du i Piemonte også charmerende byer på de fremtrædende bakker. Der findes stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og klostre i store baner. Regionen har mange herlige middelalderbyer såsom Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som naturligvis har givet navn til nogle af de førnævnte italienske varer.

Hovedstaden i regionen, Torino, har meget at byde på. Udover at være Piemontes hovedstad, er Torino også knudepunktet for offentlig transport til en lang række destinationer. Med mindre end seks timer til Paris og omkring fire timer til Rom og Venedig, er Torino en oplagt feriedestination, hvis man ønsker muligheden for at kombinere den rolige og italienske ferieidyl med storbyferie. I selv samme by finder man også Italiens største madmekka, nemlig fødevarehuset Eataly.

Fritekstsøgning

Hoteller og ferieboliger

Villa d Amelia, Piemonte
Villa d'Amelia
Få en ægte italiensk Michelin-oplevelse på Relais Villa d’Amelia i Piemonte - et gastronomisk himmerige, for alle der elsker mad og vin. - Relais Villa d’Amelia befinder sig i hjertet af Piemonte ,...

Kort

Send forespørgsel

Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
this is a picture of the number 2this is a picture of the number 7this is a picture of the number 5this is a picture of the number 5
Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.


Torino

Torino

Provinsen Torino ligger på grænsen til Frankrig og Val d'Aosta - Området strækker sig til Pinerolo, den maleriske Val di Susa, Canavese og bakkerne mod øst og syd for Torino. Torino området, som ligger i det nordvestlige Italien , er kendetegnet ved sine varierede landskaber: Storslåede resorts, store græsarealer, skove og store vinmarker. Provinsen er også hjemsted for en række naturreservater; herunder Sacro Monte i Belmonte, og den vidunderlige Gran Paradiso National Park. I dette...

Logo - Rejsegarantifonden