Skip to main content
Pucisca, Kroatien om sommeren

Om Vindrose Rejser

I mere end 40 år har Vindrose Rejser's kompas vist vejen for mange danskere

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har vi sendt gæster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe.

Vores fokus, på at skabe den perfekte ferie, ændrer sig ikke ved om det er en gruppe på 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal på en forlænget weekend til Tyskland.

Vi bestræber os altid på, at være mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode råd med på rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Vores mission er, at skabe rejser med nærvær og tryghed, men stadigvæk med mulighed for at opleve destinationen på egen hånd og se de steder, som I gerne vil opleve.

Vi vælger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og står altid på mål for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forløbet, fra forespørgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen.

Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skræddersyer rejsen til dit behov så flytiderne, billejen, hotellerne og prisen går op i en højere enhed.

Hvis du ikke kan finde din ønskedestination på vores website, så giv os et kald - vores netværk strækker sig længere, end vores website viser.

Firmaoplysninger

Vindrose Rejser A/S - Vester Voldgade 90 - 1552 København V - CVR 39017229

Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).

Fritekstsøgning
Logo - Rejsegarantifonden