Skip to main content
Toscana - Solnedgang over smukt landskab

Det autentiske Italien

Du har måske været i Italien – men har du sådan virkelig været i Italien?

Vi har et stort udvalg af rejser til det, vi kalder “Det autentiske Italien”, hvor vi har skiftet storbyen ud med frisk luft og åbne vidder. Det handler om oplevelse af et fascinerende land med masser af historie, kultur og ikke mindst naturoplevelser. Læg dertil den fantastiske mad med i ligningen, og så har du opskriften på en unik ferie.

Her kan du blandt andet vælge mellem flere forskellige familiedrevne landkomplekser, hvor du vil blive mødt med åbne arme og mad, som mamma lavede det – Det er, hvad vi kalder det autentiske Italien.

 

 

Pakkeløsningen

Hos Vindrose Rejser fokuserer vi på at gøre det vi gør bedst! Derfor kan I trygt overlade det praktiske ved jeres rejse til os når I har bestemt jer hvor gerne vil rejse hen.

Vi sætter fly, billeje og ophold (eller flere ting) sammen til jer, så I har en fuld pakkerejse. På denne måde skal I kun tænke på at nyde ferien med jeres nærmeste. 

Populære rejsemål for det autentiske Italien

Fritekstsøgning

Send forespørgsel

Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 2
Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.


Logo - Rejsegarantifonden