Skip to main content
Hotel Wyspianski

Hotel Wyspianski (Hotelklasse: 3 stjerner)

Hotel Wyspianski
Hotel Wyspianski
Hotel Wyspianski
Hotel Wyspianski
Hotel Wyspianski
Hotel Wyspianski
Hotel Wyspianski

Det 3-stjernede Hotel Wyspianski ligger centralt i Krakow og kun 50 meter fra banegården.

I nærheden ligger det grønne Parkområde “Planty” hvorfra der ikke er langt til Wawelslottet.

Hotellet ligger blot fem minutters gang fra det smukke hovedtorv Rynek Główny i Krakow. Hovedbanegården i Krakow, Krakow Główny, og butikscenteret Galeria Krakowska ligger blot ti minutters gang fra Hotel Wyspianski. Der er desuden nem adgang til den historiske gamle bydel med dens spise- og underholdningsmuligheder fra det centralt beliggende hotel.

Hotellet

Hver morgen serverer Hotel Wyspianski morgenbuffet på den tilhørende restaurant. Restauranten tilbereder et bredt udvalg af både polske og internationale retter, som vil mætte selv de mest kræsne og kvalitetsbevidste gæster. Morgenmaden serveres mellem 07.00-11.00, og frokost og aftensmad kan indtages mellem 12.30-22.00.

Er man til eftermiddagskaffe, gode drinks og dertilhørende snacks, kan dette nydes i baren. Er vejret til det kan både mad og drikke nydes på hotellets udendørs terrasse, som hotellets gæster glædeligt benytter sig af ofte.

Hotel Wyspianski tilbyder en lang række hotelværelser, som kan opfylde enhver gæsts behov. Fælles for alle værelser er, at værelserne indeholder tv, radio, telefon, skrivebord og gratis Wi-Fi. Endelig har samtlige værelser eget privat bad og toilet med hårtørrer.

I forbindelse med opholdet på Hotel Wyspianski, kan man gratis benytte sig af opbevaring af værdigenstande i værdiboksen i receptionen. Derudover stiller hotellet et rum til rådighed til opbevaring af bagage før check-ind og efter check-ud. På den måde får man som gæst på Hotel Wyspianski mest ud af sit ophold i Krakow. Hotellets personale står til rådighed 24/7 og vil derfor altid være behjælpelige til enhver tid.

Fritekstsøgning

Værelsetyper

Praktiske oplysninger

Afstande
Afstand til lufthavn11 km til Krakow Lufthavnen
Afstand til togstation260 m til sporvogn
I by eller landsbyJa
Faciliteter
BagageopbevaringJa
BarJa
ElevatorJa
Handicapvenligt værelseJa
KonferencerumEkstra gebyr
ParkeringReservering påkrævet. PLN 60 per døgn.
ReceptionJa
RestaurantJa
VaskeriEkstra gebyr
Indkvartering
Daglig rengøringJa
HårtørrerJa
Kæledyr tilladtEkstra gebyr
Pengeskab på værelsetJa
Privat badeværelseJa
TVJa
WiFiJa

Kort

Logo - Rejsegarantifonden