fbpx

Det har aldrig været mere oplagt at rejse til Polen. I de sidste 25 år har landets udvikling været fantastisk, og selv om meget har ændret sig, får man stadig fuld valuta for alle pengene.

Det er nu du skal rejse til Polen! Det er et land i forandring og byder på meget mere end man tror. Det er også et land hvor gammelt mødes med nyt, med moderne mikrobryggerier i middelalderbyerne, med sushi og surkål og mælkebarer og mojitos. Og blandt disse elementer møder du samtidig fritgående bisonokser i de krogede urskove. Velkommen til Polen – landet der kan byde på stort set hvad som helst.

Rent geografisk

Tag på rejse til Polen og oplev et land på over 310.000 km2. Det er hele syv gange så stort som Danmark. Polen grænser op til en del lande i Europa, nemlig Tyskland Tjekkiet, Slovakiet, Ukraine, Hviderusland og Litauen. Landet har siden 1999 været opdelt i 16 provinser og landets hovedstad er Warszawa.

Hos Vindrose Rejser tilbyder vi blandt andet rejser til Gdansk og Stettin, som ligger i den nordlige del af Polen. Derudover tilbyder vi også rejser til Polens mægtige hovedstad, Warszawa.

Et land på UNESCOs verdensarvsliste

Er man interesseret i at se og opleve nogle af de mærkværdige steder, som ifølge UNESCOs verdensarvsliste er erklæret bevaringsværdige, er Polen en sikker destination. Med en fantastisk ferie til Polen kan nemlig prale af hele 14 forskellige verdensarv.

Én af dem finder du i hovedstaden Warszawa og er den gamle by, der ligger i centrum. Den gamle by var i sin tid vidne til den velkendte Warszawaopstanden i 1944, hvor polske frihedskæmpere sloges mod de tyske styrker. Slaget satte i den grad sine præg på byen, da stort set hele byen efterfølgende lå i ruiner. Herefter startede et fem års forløb med genopbygning af byen. Dette resulterede i den gamle by, som man kender den i dag; smukke kirker og paladser, samt store markedspladser. Den gamle by i Warszawa er et eksemplarisk eksempel på en næsten fuldkommen rekonstruktion af en bydel, som i den grad blev ramt af verdenshistoriens voldsomme hændelser.

Oplevelser som dækker ethvert behov

Det er oplagt at rejse til Polen, hvis man søger en destination med et væld af oplevelser. Om man er til kulinariske oplevelser, shopping, kunst og kultur, natur, underholdning, wellness eller noget helt syvende, er Polen bestemt en sikker vinder. Polen tilbyder en bred pallette af seværdigheder og oplevelser, som kan dække ethvert behov. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Indlæser...

Regioner i Polen

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY