fbpx

Besøg det miljøvenlige Vista Blu Resort, der ligger bare 2 kilometer fra Alghero. Resortet ligger på den nordvestlige kyst af Sardinien. Her får I en panoramisk beliggenhed ved foden Monte Carru med smuk udsigt over bugten ved Capo Caccia.

Lejlighederne på Vista Blu Resort ligger i naturskønne omgivelser omringet af middelhavsplanter og olivenlunde. Resortet har en swimmingpool, en bar og reception, og samtlige lejligheder har egen terrasse og have med grill. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i værelsesprisen. Dertil er der også gratis parkering på stedet.

Lejlighederne

Lejlighederne på Vista Blu Resort er bygget med kvalitetsmaterialer og er elegant indrettede. Alle lejligheder er udstyret med et tekøkken med service og bestik, ovn og mikroovn samt en gårdhave møbleret med bord, stole og grill. Derudover er der også solarium terrasse med bord og liggestole, have og privat parkering. Hver villa har aircondition og varme, tv, vaskemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt.

Lejlighederne er på 80 km2 og består af: stue med en sofa, soveværelse med dobbeltseng, et yderligere soveværelse, to badeværelser, hvoraf det ene er med badekar, det andet med bruser. I enkelte lejligheder på Vista Blu Resort er det ene af badeværelserne en-suite med et af dobbeltværelserne.

Området

Vista Blu Resort ligger knap 4 kilomeer fra Lido di Alghero, der er en af ​​de smukkeste strande på kysten af ​​Alghero. Stranden ligger lige nord for det historiske centrum, med hvidt sand og blåt, lavt vand, egnet til børn. Af andre anbefalelsesværdige strande at besøge i området kan der nævnes Le Bombarde, Lazzaretto, Maria Pia, Punta Negra og bugten Porto Conte. De ligger alle i nærheden af resortet.

Vista Blu Resort ligger 2 kilometer fra Alghero, som er hovedbyen i det nordvestlige Sardinien. Byen er især berømt for sine catalanske oprindelse, klart afspejlet i dens sprog, arkitektur, kultur og køkken. Alghero anbefales til folk i alle aldre og præferencer i betragtning af de mange attraktioner i byen. Efter en dag på stranden, kan besøgende udforske gaderne i det historiske centrum inden for de gamle vægge, kirker, museer og forskellige butikker. Aktiviteterne omfatter en sejltur til hulerne af Neptun (Grotte di Nettuno), eller via jord, på Escala del Cabirol eller hjorte trappe, med 654 trin. Der er et pulserende natteliv, med barer og diskoteker i byen og omegn.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Ja Knap 4 kilomeer til Lido di Alghero, der er en af ​​de smukkeste strande på kysten af ​​Alghero
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

[contact-form-7 id="3677" title="Search result form"]