Vienna House Easy Braunschweig

Du finder Vienna House Easy Braunschweig i Niedersachsen i det nordvestlige Tyskland. Her indtager hotellet pladsen som et af de største og mest velbesøgte hoteller i byen. Hotellet rummer ikke mindre end 176 hyggelige værelser, en bageri-inspireret restaurant samt en sportsbar med amerikansk tema, hvor du kan fange alle dine yndlingskampe på storskærm.

Der er en masse at tage sig til på hotellet,  der har et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. Du kan få pulsen op i hotellets store fitnessklub, Green Centre, som har intet mindre end 10 badmintonbaner, seks tennisbaner og syv squashbaner. Der er også mulighed for at kridte skoene og snuppe en tur på en af hotellets mange bowlingbaner eller tage en tur i hotellets sauna.

Hotellet er moderne og levende indrettet i skønne farver. Her hersker en afslappende atmosfære, hvor komfortable møbler sikrer dig et højt komfortniveau. Det gør sig ikke mindst gældende, når hovedet rammer puden. På alle hotellets værelser finder du nemlig senge og dyner i høj kvalitet, der sikrer dig en god nats søvn.

Området

Braunschweig har et indbyggertal på 250.000 og er dermed den andenstørste by i Niedersachsen. I middelalderen var byen et magtfuldt handelscentrum, der senere udviklede sig til en populær hansestad. Byen bestod oprindeligt af fem forskellige små byer, der tilsammen udgjorde det samlede Braunschweig. Trods voldsomme bombardementer under anden verdenskrig, står de fem byers mure stadig og kan besøges den dag i dag. Du kan udforske byen på egen hånd eller booke en guidet tur i hotellets reception.

Området har også meget at byde på for den aktive feriegæst. Vienna House Easy Braunschweig ligger under 200 meter fra den berømte Heidberg-park, der er fantastisk at lufte løbeskoene i. Her er det også muligt at deltage i flere udendørs sports- og fritidsaktiviteter.  Det er især værd at besøge de mange smukke parker og naturlandskaber, der er at finde langs floden Oker. Det kan både gøres til fods, men du kan også låne en cykel på hotellet helt uden beregning.

Der er også meget at hente i Braunschweig for de kulturinteresserede. Byen er blandt andet kendt for de fremragende museer. Her finder du blandt andet Herzog Anton Ulrich-Museum samt Braunschweiger Kunstverein og det historiske Staatstheater. Burgplatz-Open-Air i juli er også en populær begivenhed.

Hvis du ikke er så meget til kunst og kultur, kan du tage et smut op i Braunschweigs bymidte. Byen er et populært sted at forny garderoben, for gaderne svømmer med kendte butikker samt små, skjulte perler.

Faciliteter på stedet

Internetadgang *JaGratis WiFi overalt på hotellet
PoolJa
BørnepoolNej
StrandNej
RestaurantJa
AirconditionJa
Kæledyr tilladtJaKæledyr er meget velkomne efter aftale med hotellet og mod eventuelt gebyr
ParkeringJaGratis parkering og handicapvenlig parkering
ElevatorJa
ReceptionJaDøgnåben reception
GarageNej
All inclusiveNej
Vaskemaskine eller vaskeriJaStrygning, tøjrens og tøjvask efter behov
I by eller landsbyJaI byen Braunschweig
TennisJaTennis- samt squashbaner
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Standard dobbeltværelse


Hotel

Komfortabelt dobbeltværelse til to personer med skrivebord, satellit-tv og eget badeværelse med enten badekar eller brus.  

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 2 enkeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Pris i alt fra

695kr.

Minimum 1 overnatninger for dette værelse

KLIK FOR MERE INFO