fbpx

Steigenberger Parkhotel Braunschweig - 4-stjernet afslapning for krop, sind, sjæl og ånd

Steigenberger Parkhotel Braunschweig er 4-stjernet luksus i de skønneste rammer! Du finder det smukke hotel i frodige omgivelser i Bürgerpark i Braunschweig. Her har det ligget siden det slog dørene op i 2013. Hotellet er moderne og farverigt indrettet, og det rummer 180 værelser.

Det bugner med lækre tiltag på Steigenberger Parkhotel. Hotellet har et stort og veludstyret fitnesscenter med solterrasse, hvor du kan puste ud efter din træning. På femte sal finder du hele 250 kvadratmeter spækket med lækre spa- og wellness-faciliteter. Her kan du blandt andet nyde bio sauna, finsk sauna eller en af de mange lækre behandlinger, som hotellet kan tilkøbes på hotellet. Her er især aromaterapimassage populært, hvor du kombinerer traditionel massage med den fine aroma af udvalgte essentielle olier – virker især beroligende, reducerer stress og booster humøret!

Brasserie an der Oker & Lounge 177

Stil sulten på hotellets skønne brasserie, Brasserie an der Oker. Her kan du nyde din mad med udsigt over floden Oker. Køkkenholdet vil forkæle dig med blandt andet tyske og franske delikatesser, fisk, kød og vegetariske retter. Brasseriet lægger stor vægt på at servere regional, sæsonbestemt og sundhedsbevidst mad, der kæler for smagsløgene både hos gourmanden og nybegynderen. Brasseriet har også et skønt vinkort og excellerer i at matche din mad med et godt glas.

Efter aftensmåltidet kan du trække dig tilbage til hotellets loungeområde eller vinbar. Lounge 1777 er hotellets lounge, hvor du kan nyde en drink eller en cocktail samt lækre snacks. Loungen er opkaldt efter matematikeren Carl-Friedrich Gauß, der spillede en stor rolle for lokalmiljøet. Det er det ideelle mødested for både privat eller forretningsmæssige sammenkomster og på udvalgte dager er der sågar levende musik i baren.

Hvis du i stedet hellere vil nyde et glas vin, kan du trække til hotellets vinbar, Vinothek. På menukortet kan du her finde de klassiske og velkendte vine, men også mange anderledes og interessante bud på din ny yndlingsvin.  Barens sommeliers er veluddannede og vil guide dig kyndigt igennem vinkortet.

Når dagen er ved at gå på held, kan du trække dig tilbage til dit rummelige hotelværelse. Her kan du afslutte dagen med en skøn udsigt over enten parken eller floden, inden hovedet rammer puden.

Området

Steigenberger Parkhotel Braunschweig er beliggende i byen Braunschweig, der med et indbyggertal på 250.000, er den andenstørste by i Niedersachsen i det vestlige Tyskland. I middelalderen var byen et magtfuldt handelscentrum, der senere udviklede sig til en populær hansestad. Byen bestod oprindeligt af fem forskellige små byer, der tilsammen udgjorde det samlede Braunschweig. Trods voldsomme bombardementer under anden verdenskrig, står de fem byers mure stadig. Fra hotellet er der kun 13 minutters gang til den historiske gamle bydel med Dankwarderode Slot, Rådhuset og katedralen.

Området har også meget at byde på for den aktive feriegæst. Steigenberger Parkhotel Braunschweig ligger ud til Braunschweigs Bürgerpark, der er fantastisk at lufte løbeskoene i. Det er desuden anbefalelsesværdigt at besøge de mange smukke parker og naturlandskaber, der er at finde langs floden Oker. Det kan både gøres til fods, men du kan også leje en cykel på hotellet.

Der er også meget at hente i Braunschweig for de kulturinteresserede. Byen er blandt andet kendt for de fremragende museer. Her finder du blandt andet Herzog Anton Ulrich-Museum samt Braunschweiger Kunstverein og det historiske Staatstheater. Burgplatz-Open-Air i juli er også en populær begivenhed.

Hvis du ikke er så meget til kunst og kultur, kan du tage et smut op i Braunschweigs bymidte. Byen er et populært sted at forny garderoben, for gaderne svømmer med kendte butikker samt små, skjulte perler.

Du kan desuden besøge BürgerBadePark, hvor der findes både indendørs og udendørs pool, rehabiliteringscenter og fysioterapiafdeling. Du kan købe dine billetter i hotellets reception.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis WiFi overalt på hotellet
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod ekstra gebyr
Parkering Ja Gadeparkering samt privat parkering mod gebyr
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåben reception
Garage Ja Der er parkeringshus ved hotellet
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Vaskeservice mod gebyr
I by eller landsby Ja I Braunschweig
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Wellness på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Restaurant på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Baren på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Restaurant på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Wellness på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Restaurant på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Fitness på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Steigenberger Parkhotel, Tyskland
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Standard dobbeltværelse


Hotel

Værelserne

Elegant og luftigt dobbeltværelse på 28 kvadratmeter med enten udsigt over parken eller over floden Oker. Her finder du en dobbeltseng, privat badeværelse med wellness-bad, hårtørrer og spejle. Her er gratis WiFi og 24/7 room service. Samtlige værelser har ergonomisk skrivebord, fladskærms-tv, minibar og air condition. Med i prisen er ren flaske mineralvand på hotellets regning.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Badeværelse på Steigenberger Parkhotel, Tyskland Badeværelse på Steigenberger Parkhotel, Tyskland
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image