fbpx

Det 4-stjernede Radisson Blu Elizabete Hotel er en af Rigas mest overdådige hoteller, og har et perfekt udgangspunkt for turister der ønsker at udforske Rigas centrum

Radisson Blu Elizabete Hotel er indrettet med dejlige og komfortable ”lad-os-ikke-stå-op-endnu”-senge, har en varm atmosfære og giver en følelse af velbehag. Hotellet har desuden opnået forskellige certifikater, blandt andet for ”Travellers Choice” og ”Certificate of Excellence”. Og det er ikke uden grund!

Hotellet har i alt 228 bekvemmelige værelser. De indbyder alle til afslapning efter en dejlig, lang dag med sightseeing, oplevelser og nye indtryk. Værelserne har gratis high-speed Wi-Fi, pengeskab, mini-bar, gratis kaffe- og the-faciliteter samt strygejern og -bræt. Alle gæster på Radisson Blu Elizabete har desuden fri adgang til hotellets fitness- og saunaområde.

På hotellets restaurant, Restaurant Cut, serveres der dagligt en lækker morgenbuffet. Her finder man et varieret udvalg af forskellige favoritter – alt lige fra æg, til frisk frugt og kager. Restauranten har ligeledes åbent til både frokost og aften, og serverer et lækkert udvalg af hovedretter og desserter. Restauranten er beliggende i en glas-omringet gårdhave på hotellet. På Radisson Blu Elizabete finder man også en bar. Baren udgør et farverigt område beliggende ved siden af Restaurant Cut. Her kan man som gæst vælge mellem forskellige drikkevarer, som passer til både den afslappende stund eller den glædelige anledning som skal fejres.

Et ophold godt for krop og sind

Skal både krop og sjæl forkæles, tilbyder Radisson Blu Elisabete Hotel adgang til et 5-stjernet spa-område. Her finder man noget, som kan imødekomme de flestes behov. Tag en svømmetur i den 18 meter lange swimmingpool, træk stikket i det store afslapningsområde eller tag i sauna eller dampbad. Spa-området tilbyder også en lang række skønhedsbehandlinger, lige fra mani- og pedicure til forskellige behandlinger med ekstraordinære naturlige hudplejeprodukter.

Spa-området ligger bare fem minutter fra Radisson Blu Elizabete og adgang hertil købes på hotellet. Når adgangen er betalt kan man desuden kvit og frit vælge at benytte sig af taxi transfer til og fra Spa Espa.

Området

Radisson Blu Elizabete Hotel ligger i den grønnere del af Rigas centrum, og herfra er det nemt at komme rundt. Oplev de forskellige historiske seværdigheder, de forskellige kulinariske muligheder, og ikke mindst de forskellige shoppingmuligheder. Hotellet egen underjordisk parkering i samarbejde med EuroPark, hvilket gør det nemt og bekvemt at besøge hotellet og Riga by i bil. Rigas lufthavn ligger bare 15 kilometer væk, og skulle turen gå videre til andre byer og lande, ligger havnen lige i nærheden. Herfra er der færgeforbindelser til blandt andet Stockholm.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Parkering mulig mod gebyr på EUR 15 om dagen
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Radisson Blu Elizabete Hotel
Radisson Blu Elizabete Hotel
Radisson Blu Elizabete Hotel
Radisson Blu Elizabete Hotel
Radisson Blu Elizabete Hotel
Radisson Blu Elizabete Hotel
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
Room image

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY