fbpx

Tag på ferie i Ligurien som ligger i det nordvestlige Italien, der grænser op til Frankrig. Regionen har imponerende bjerge og dejlige bølgende bakker, farvet af det grønne middelhavsgræs og med udsigt over Det Liguriske Hav.

Ligurien er et sted hvor forskelle væves sammen for at skabe et bredt udvalg af ting der kan opleves. Natur, bjerge, kultur, underholdning og natteliv – alt man skal gøre er at vælge!

Farvandet i denne del af Middelhavet er en enormt vigtig ting ved regionen, kombineret med sine karakteristiske klippekyster afbrudt af små bugter og strande af fint gyldent sand. Cinque Terre, Tigullio golfen, Genova, Riviera delle Palme og Riviera dei Fiori udgør Liguriens berømte kystlinje, der strækker sig fra Ameglia til Ventimiglia i mere end 300 km. Langs denne kystlinje er der mulighed for at se et fantastisk landskab og besøge spektakulære steder, såsom Portofino, Santa Margherita Ligure, Rapallo, Sestri Levante med sin fortryllende Baia del Silenzio og Chiavari. Her finder du smukke strande, skønne og smukke havne samt fantastiske landskaber, der kun venter på at blive udforsket.

Nogle af disse steder omfatter:

  • San Remo, som kaldes blomsternes by og er berømt for den italienske musikfestival og for sit casino.
  • De raffinerede byer Bordighera og Alassio, med sine 3 km. lange, fine sandstrande.
  • Laigueglia og Varigotti, der er nogle af de mest uovertrufne perler indlejret i Riviera di Ponente.
  • Portovenere der vender mod øen Palmaria og som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste.
  • Lerici med dets store middelalderlige slot, elegante villaer og frodige haver.

Vil du vide mere om Ligurien?

Lonely Planet har lavet en guide til mustsees i Ligurien.

 

Spinner

Regioner i Ligurien

Cinque Terre I den nordlige region, Ligurien, i Italien finder man byen La Spezia. Lækre strande, et krystalklart hav, en spektakulær udsigt, kunstn...
Den smukke by Sanremo er en elegant by på Liguriens blomsterriviera. Byen er fyldt med pompøse villaer og Riviera-stil, og det er netop derfor byen ...

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY