Ligurien ligger i det nordvestlige Italien, der grænser op til Frankrig. Regionen har imponerende bjerge og dejlige bølgende bakker, farvet af det grønne middelhavsgræs og med udsigt over Det Liguriske Hav.

Ligurien er et sted hvor forskelle væves sammen for at skabe et bredt udvalg af ting at gøre og se under et besøg her.

Natur, bjerge, kultur, underholdning og natteliv – alt man skal gøre her er at vælg!
Farvandet i denne del af Middelhavet er en enormt vigtig ting ved regionen med sine karakteristiske klippekyster afbrudt af små bugter og strande af fint gyldent sand.

Cinque Terre, Tigullio golfen, Genova, Riviera delle Palme og Riviera dei Fiori udgør Liguriens berømte kystlinje, der strækker sig fra Ameglia til Ventimiglia i mere end 300 km. Langs denne kystlinje er der mulighed for at se et fantastisk landskab og besøge spektakulære som: Portofino, Santa Margherita Ligure, Rapallo, Sestri Levante med sin fortryllende Baia del Silenzio og Chiavari.

Her finder du den ene efter den anden smukke strand, skønne og endnu smukkere havne og fantastiske landskaber der bare venter på at blive udforsket. Nogle af disse steder omfatter:

  • San Remo, blomsternes by, berømt for den italienske musikfestival og for sit casino
  • De raffinerede byer Bordighera og Alassio, med sine 3 km fine sandstrande
  • Og ikke mindst Laigueglia og Varigotti, der er nogle af de perler indlejret i Riviera di Ponente.
  • Derefter kommer Portovenere – der vender mod øen Palmaria
  • Lerici med dens store middelalderlige slot, elegante villaer og frodige haver.
Indlæser...

Regioner i Ligurien

Den smukke by San Remo er en elegant by på blomster-rivieraen, og kan betegnes som Italiens Monte Carlo. Byen er også kendt som blomsterbyen, og byd...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.