fbpx

Tyskland kan meget mere, end du tror. Det er ikke for sjov at Rhinen er verdens mest populære krydstogtsflod. Nu har I chancen for at bo lige ved den og opleve Koblenz.  

Wyndham Garden Lahnstein ligger i det nordlige tyskland, 10 kilometer fra Koblenz i et helt unikt naturområde med udsigt over den tyske natur og tæt på Rhinen, som er på UNESCOS verdensarvsliste. Det er en oplagt mulighed for ferie, når I ønsker at bo midt i en storslået natur men alligevel have mulighed for at shoppe og spise ude.

Hotellet byder op til afslapning og hygge. Alle værelserne har en flot udsigt, og hotellets have gør sit bedste for at jage hverdagens stres på afstand. Der er både spa og fitness til fri afbenyttelse.

Grønne omgivelser på Hotel Wyndham Garden Lahnstein

Koblenz er ikke det mest kendte område i Tyskland, ikke desto mindre af det et besøg værd. Rhinen kringler sig gennem området, hvilket giver jer en fantastisk naturoplevelse.

Her er virkelig mulighed for at opleve naturen tæt på. I kan gå lange ture i skoven, slappe af med en flot natur eller besøge nogle af de hyggelige byer i området.

Koblenz

Wyndham Garden Lahnstein er beliggende i Koblenz. Koblenz er en af de ældste og mest charmerende byer i Tyskland. Historikken går over 2000 år tilbage, hvor Romerne medbragte nogle vinstokke, som i dag er fundamentet for områdets gode vine.

Koblenz har en gammel bydel, som har hyggelige snørklede gader og et flot udvalg af hyggelige cafeer og restauranter. For de historieinteresserede har byen også meget at byde på. Det er oplagt, at starte på Münzplatz, hvor romerne grundlagde kastellet. Herefter kan I bevæge jer mod Liebfrauenkirche og Basilika St. Kastor.

Seværdigheder i Koblenz

Et af de mest oplagte turistattraktioner i området er tovbaneturen og Rhinen til Ehrenbreitstein, som er en fæstning. Der er over 15 panoramakabiner og en af dem er med glasgulv, som kan virke en anelse angstprovokerende, når I tager turen på de knap 800 meter.

Mellem Koblenz og Bingen er der intet mindre end 40 borge, slotte og fæstninger, det skyldes at området havde stor strategisk betydning, da den tyske orden slog sig ned i sammenfletningen af Rhinen og Mosel. Området har senere fået navnet ”Deutsches Eck”.

Et andet oplagt turistmål er Lorelei-klippen, som I finder mellem Mainz og Koblenz. Den 194 meter høje skifterklippe dukker op af ingenting midt på Rhinens smalleste sted ved St. Goaershausen.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Haven på Wyndham Garden Lahnstein, Tyskland
Wyndham Garden Lahnstein i Tyskland
Rhinen ved Koblenz, Tyskland
Lobbyen på Wyndham Garden Lahnstein i Tyskland
Lobbyen på Wyndham Garden Lahnstein i Tyskland
Wyndham Garden Lahnstein i Tyskland
Rhinen tæt på Wyndham Garden Lahnstein i Tyskland
Burg Eltz ved Koblenz, Tyskland
Udsigt over Wyndham Garden Lahnstein, Tyskland
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Superiorværelse


Hotel

Superior dobbeltværelse på 22 kvadratmeter med udsigt over Rhinen, badekar og brus. På værelset er der også et lille opholdsområde, hvor du kan læse en bog eller slappe af. Flere af værelserne har balkon. 


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image