Besøg det miljøvenlige Vista Blu Resort ligger 2 km fra Alghero, på den nordvestlige kyst af Sardinien, i en panoramisk beliggenhed ved foden Monte Carru med smuk udsigt over bugten ved Capo Caccia. Der er villaer i naturskønne omgivelser med middelhavsplanter og olivenlunde. Resortet har en swimmingpool, bar og reception, og samtlige villaer har egen terrasse og have med grill. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i værelsesprisen. Dertil er der også gratis parkering på stedet.

Villaerne

Villaerne på Vista Blu Resort er bygget med kvalitetsmaterialer og er elegant indrettede. Alle villaer er udstyret med et tekøkken med service og bestik, ovn og mikroovn, en gårdhave møbleret med bord og stole, grill, solarium terrasse med bord og liggestole, have og privat parkering. Hver villa har også aircondition og varme, tv, vaskemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Villaerne på 80 km2 og består af: stue med en sofa, soveværelse med dobbeltseng, et yderligere soveværelse, to badeværelser, hvoraf det ene er med badekar, det andet med bruser. I nogle villaer er det ene af badeværelserne en-suite med et af dobbeltværelserne.

Området

Vista Blu Resort ligger 3,5 km fra Lido di Alghero, en af ​​de smukkeste strande på kysten af ​​Alghero, lige nord for det historiske centrum, med hvidt sand og blåt, lavt vand, egnet til børn. Andre anbefalede strande at besøge i området, alle i nærheden af ​​Resort, såsom Le Bombarde, Lazzaretto, Maria Pia, Punta Negra og bugten Porto Conte. Vista Blu Resort ligger 2 km fra Alghero, hovedbyen i det nordvestlige Sardinien, berømt for sine catalanske oprindelse, klart afspejlet i dens sprog, arkitektur, kultur og køkken. Alghero anbefales til folk i alle aldre og præferencer i betragtning af de mange attraktioner i byen. Efter en dag på stranden, kan besøgende udforske gaderne i det historiske centrum inden for de gamle vægge, kirker, museer og forskellige butikker. Aktiviteterne omfatter en sejltur til hulerne af Neptun (Grotte di Nettuno), eller via jord, på Escala del Cabirol eller hjorte trappe, med 654 trin. Der er et pulserende natteliv, med barer og diskoteker i byen og omegn.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder


JaNej


JaNej
  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 


Lejlighed Hus


Værelset rummer : personer
Senge :
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 0
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO