fbpx

Villa Sambuca

Villa Sambuca er en prestigefyldt luksusvilla i hjertet af Toscana med privat pool og fitnesscenter. Denne charmerende bolig giver dig fuldstændig privatliv og sindsro. Du kan hver dag nyde en enestående 360 ​​graders udsigt over UNESCO-udvalgte Val d'Orcia. Uanset om du besøger landsbyerne, nyder naturen eller slapper af i huset, så er det med base her på Villa Sambuca, at du virkelig kan forstå meningen af vendingen "la dolce vita".

Her skal I bo

Villa Sambuca er opført i to etager og har bibeholdt sin historiske facade. Selve villaen er dog fuldkommen gennemrenoveret. Boligarealet en stor stue med plads til besøg af både venner og familie. Der er et stort spisebord, hvor I kan nyde dagens måltider. Gæsterne kan nyde den 17x5 meter infinity pool med en betagende udsigt over dalen.

Huset har et moderne og fuldt udstyret køkken. Gårdhaven er udstyret med grill, pizzaovn og udendørsmøbler, så I også har mulighed for at nyde dagens måltider udenfor.

Huset har seks store soveværelser. De tre store soveværelser på første etage har udsigt over dalen og resten af ejendommen mens de på nederste etage har egen indgang til huset. Hvert værelse har sit eget badeværelse udstyret med bruser, hårtørrer og andre fornødenheder.

Huset har også fitnessrum til den aktive gæst.

Området omkring Villa Sambuca

Huset er beliggende på en stor indhegnet grund og er nedsænket i total stilhed, kun afbrudt af dyrelyde og fuglefløjt. Godset er tæt skovklædt og spækket med vilde blomster. Dyrelivet omkring lejligheden inkluderer gøge, fasaner, harer, hjorte, pindsvin og meget, meget mere.

Villaen er omgivet af frodige græsplæner og terrasser med flere forskellige siddepladser. Inden for ejendommen finder du en unik meditationshave, der er ideel til læsning og afslapning, og en have med en varieret rosenkollektion. Gæsterne kan også nyde frisk frugt, æg og grøntsager fra husets egen køkkenhave, egne kyllinger og frugtplantage.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Der er gratis WiFi overalt i villaen
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja Der er aircondition på alle værelser
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja
Elevator Ja
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Der er vaskerum i kælderen
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Villa Sambuco


Hus

I får hele huset for jer selv, hvor man kan bo op til 12 mennesker. Her er 6 dobbeltværelser med bad, flere stuer og dejlige udearealer. 

I kan kontakte os for tilbud på fly og billeje. 


Værelset rummer : 12 personer
Senge : 6 konge seng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Badeværelse på Villa Sambuco Køkken på Villa Sambuco Køkken på Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Køkken på Villa Sambuco Køkken på Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Stue ved Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco Badeværelse på Villa Sambuco Værelse på Villa Sambuco
Depositum gebyr200€
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Vælg venligst en dato for at se priser

Minimum 7 overnatninger for dette værelse

KLIK FOR MERE INFO
Room image