fbpx

Tag til en af de mest romantiske hjørner af Toscana og bo på Villa Fontepico.

På Villa Fontepico kan du opleve en helt speciel atmosfære, og en have på fire hektar, der byder på en rig palet af farver på alle årstider i det sydøstlige Toscana. Villaen ligger i det sydøstlige Toscana, tæt på grænsen til Umbrien. Herfra er der bare to kilometer fra byen Sarteano, 20 kilometer til den store og flotte Trasimeno sø, og 20 kilometer til Montepulciano.

Villaen

Hele grunden ved Villa Fontepico består af 3 huse – hovedejendommen på 500 m2 i den ene ende af ejendommen hvor ejeren bor, og 2 lejligheder, der hver er på ca. 60 m2. De 2 lejligheder ligger som gemt inde den store have, og er heldigvis ikke forstyrrende for hinanden. Her finder du fred og ro til at nyde haven, området og livet i Italien. Haven består af masser dejlige kroge, hjørner og naturlige alkover og en lille sø med pavillon. Her gemmer sig også en swimmingpool på 16 x 16 meter blandt alle de fine blomster og træer.

De 2 lejligheder på Villa Fontepico er begge indrettet i legende og landlig rustik facon. Hver lejlighed har et soveværelse med dobbeltseng, et separat køkkenhjørne, badeværelse og opholdsstue. Dertil er der adgang til en privat del af haven med udsigt over Val di Chiana og Umbrien. Hver lejlighed har desuden en vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur og centralvarme, mens der er Wi-Fi på hele grunden.

Beliggenhed

Den middelalderlige landsby Sarteano er et meget efterspurgt område af kunstnere og turister fra hele verden på grund af det skønne landskab. Villa Fontepico er beliggende cirka tre kilometer fra det historiske centrum og har en privat beliggenhed med udsigt over den smukke dal. Villaen er også godt placeret i forhold til at komme hurtigt ud til de større veje. Dertil er der ikke langt til mange kendte og smukke byer, såsom Firenze, Siena, Arezzo, Montepulciano, Orvieto, og Chianciano. Et besøg i de nærliggende termiske spabyer som San Casciano, Bagno Vignoni og San Filippo kan klart anbefales.

Om man er et par, to par eller en familie, er Villa Fontepico noget helt specielt. Takket være sin intime og smukke atmosfære er dette sted en perle gemt i en af Italiens smukkeste områder. Stedet emmer også af historie, og der af masser af det hos Villa Fontepico. Den berømte filminstruktør Fellini (La Dolce Vita) yndede blandt andet at bo her så ofte han kunne, for at nyde udsigten, roen og for at rette sine filmmanuskripter til.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej Der er køkken i alle lejligheder
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

[contact-form-7 id="3677" title="Search result form"]