fbpx

Tag på overdådigt luksusophold tæt på Toscana til den 400 m2 store Villa Fontanicchio. Huset byder på syv dobbeltværelser for op til 14 gæster.

Villa Fontanicchio er en ældre renoveret bygning, som har alle moderne bekvemligheder, men som heldigvis er har bevaret sin autentiske arkitektoniske træk og stil. Dette ses både i opmærksomheden for de mindste detaljer og den klassiske toscanske indretning. Beliggende på en bakke med udsigt over Trasimeno søen, lige på grænsen til Toscana, vil du her kunne nyde både Toscana og Umbrien i luksuriøse omgivelser. Og der er mulighed for at få privat kok inkluderet, som laver ét lækkert måltid om dagen.

Ejendommen

De 400 m2 på Villa Fontanicchio er fordelt på to etager. Villaen indeholder 7 soveværelser, 7 badeværelser, en stue og et køkken. I stueetagen er hovedindgangen, samt en stue med to sofaer (en sovesofa), en pejs, satellit-tv. Derudover er der 3 soveværelser og et køkken. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, gaskomfur med 6 blus, el-ovn, amerikansk køleskab med fryser og ismaskine, køleskab, amerikansk kaffemaskine, italiensk kaffemaskine, mikroovn, brødrister - alt hvad man skal bruge for at kunne lave og få det maksimale ud af de gode italienske råvarer.

På den højre side af hovedindgangen i Villa Fontanicchio er gangen, hvor du finder 3 af soveværelserne. De sidste 4 soveværelser er på første sal. Alle værelser er smukt indrettet i klassisk og smuk toscansk stil. Værelserne har alle dobbeltsenge, som kan opdeles til enkeltsenge. Derudover er der Wi-Fi og aircondition. Endelig har alle værelser et dertilhørende badeværelse med bruser, to håndvaske, toilet, bidet, aircondition, hårtørrer med shaver stik.

Skønheden og æstetiken på Villa Fontanicchio bliver også mærket udenfor huset. Her finder du en stor have med swimmingpool (som kan varmes op i de kolde måneder), samt en fantastisk udsigt over det bølgende landskab og Trasimeno. Derudover består det omkringliggende landskab af vinmarker og oliventræer. Swimmingpoolen på 12x6 meter er godt placeret nær terrassen, hvor der er dertilhørende stole, grill og borde. Således er her alt hvad du behøver for at nyde en ferie med afslapning og gode vine, mens du betragter landskabet og nyder en dukkert i poolen.

OBS: Ophold på stedet er med udgangspunkt fra lørdag- til lørdag. 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja Privat kok der laver én middag om dagen (enten frokost- eller aftensmad). Råvarer skal betales.
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Små kæledyr er tilladt og koster 50€ om ugen pr. dyr.
Parkering Ja
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Ja Tildækket parkering
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
Villa fontanicchio
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Villaen


Hus

Villa Fontanicchio er en luksusvilla på 400 m² med plads til 14+4 gæster, fordelt på 7 værelser.

Stueetagen består af en stor stue med to sofaer (hvoraf den ene er en sovesofa), en pejs og satellit-TV. I forlængelse med stuen, findes den hyggelige spisestue. Ved siden af spisestuen, findes køkkenet der er fuldt udstyret med opvaskemaskine, gaskomfur med 6 blus, ovn, amerikansk køleskab med fryser og ismaskine, kaffemaskine, mikroovn og toaster, og danner de perfekte rammer til madlavning i hyggeligt samvær.

Udover fællesområder findes der i stueetagen 3 soveværelser. Alle værelserne er dobbeltværelser med hver deres badeværelse udstyret med eget bad og toilet. Det ene af værelserne indeholder desuden en sofasofa, mens et andet værelse er muligt at lave til twin værelse.

På 1. sal findes de sidste 4 soveværelser der også alle er dobbeltværelser med eget bad og toilet.  Ét af disse værelser har mulighed for at blive omdannet til twin værelse.
Med villaen følger en kok, der tilbereder ét måltid om dagen (enten frokost- eller aftensmad), dog skal ingredienserne selv købes.


Værelset rummer : 14 personer
Senge : 7 dobbeltseng
Sofa
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyr500 euro
Slutrengøring250 euro
ReservationsgebyrNej
 Turistskat 8 euro pr. person
 Aircondition 250 euro pr. uge
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image