fbpx

Rejs til Hotel Villa della Porta ved den smukke Amalfikyst, der ofte bliver omtalt som en af de smukkeste kyststrækninger i verden.

Hotel Villa della Porta ligger i en skøn blomsterhave nærmest midt mellem byen Sorrento og Amalfikysten. Stedet ligger lige ved siden af Chiesa Natività Maria Vergine-kirken tæt på den smukke by Vico Equense. Herfra har du en betagende udsigt over Napolibugten, Sorrentohalvøen og Vesuv.

Selve Villa della Porta er en elegant restauraret renæssancebolig, der ligger nedsænket i en oase af grønne omgivelser kun få km fra Sorrento, Positano, Capri og Pompei. Herfra er der rig mulighed for at køre ud og få mange oplevelser i nærområdet.

Der er ca. 5 minutters kørsel til Vico Equense og 10 km til Sorrento. Har man lyst til at parkere bilen en dag, kan der bestilles transport til togstationerne i Sorrento, Pompeji og Vico Equense. Herfra kan du fange Circumvesuviana-linjen til Napoli.

Hotel Villa della Porta

Værelserne på Villa della Porta ligger nær parken, og det er muligt at tilkøbe et værelse med udsigt over Napolibugten. Alle værelserne er indbydende, lyse og stemningsfuldt indrettet med badeværelse med Vietri klinker, et courtesy set, pengeskab, aircondition, skrivebord, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar og telefon.

Morgenbuffeten omfatter søde og salte hjemmelavede lækkerier. Restauranten åbner efter anmodning til frokost og aftensmad, hvor der serveres spændende lokale retter.

Der er også gratis parkering og gratis WiFi i fællesområderne.

Smukke naturomgivelser

Vælger du at rejse til Hotel Villa della Porta og Amalfikysten, så kan du glæde dig over en fantastisk natur og stemningsfulde byer. Men mængden af asfalterede veje er begrænset, og er først kommet til i løbet af de senere år. Til gengæld findes der et utal af stier og trapper, som forbinder de mange små bjergbyer.

Det er en eventyrlig oplevelse af at gå rundt på de smalle stier og trappetrin. Det gør samtidigt, at området ikke er så velegnet til familier med helt små børn, medmindre forældrene er villige til at putte dem i en bærestol.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi i fællesområderne
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja Restauranten åbner efter anmodning til frokost og aftensmad
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Værelserne på Villa della Porta ligger nær parken, og det er muligt at tilkøbe et værelse med udsigt over Napolibugten.

Alle værelserne er indbydende, lyse og stemningsfuldt indrettet med badeværelse med Vietri klinker, et courtesy set, pengeskab, aircondition, skrivebord, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar og telefon.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Halv pension
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Værelse med udsigt over havet/Napolibugten 175 kr. pr. værelse pr. nat.
 Værelse med udsigt over havet/Napolibugten (7 dage) 695 kr. pr. værelse
 Kaskoforsikring til bilen 250 kr.
 Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) 350 kr.
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO