Hotel Villa Ambra er et dejligt og hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano. Her finder du gæstfrihed, og det dejlige toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer.  Hotellet ligger i Sant’Albino mellem Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme, og har en god beliggenhed med de toscanske bjerge i baggrunden, samtidig med masser af kulturelle og historiske centre i nærområdet.

Hotellet

Alle værelserne er komfortable og indrettet i lysefarver med træmøbler. Alle værelser har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har deres egen aircondition. På toppen af hotellet er der en stor terrasse, som alle kan bruge. Derudover har hotellet en swimmingpool på 10 x 20 meter (åben fra maj til oktober) med liggestole og paraplyer. Dertil er der også en stor have, hvor man kan slappe af. Hotellet har elevator og egen parkeringsplads (med gratis parkering).

Beliggenhed

Med sin beliggenhed tæt på Montepulciano, i den sydlige del af Toscana nær Siena, finder man her en region rig på kunstnerisk, historisk, økonomisk og kulturel arv samt et betagende landskab. Montepulciano ligger mellem Val D'Orcia og Val di Chiana, og byen er omgivet af gamle mure og fæstninger designet af Antonio da Sangallo. Inden for bymurerne finder man gader fyldt med renæssance bygninger, paladser og kirker. Mest af alt er byen især kendt for sine gode lokale "Vino Nobile di Montepulciano" vine, som bestemt er en smagsoplevelse værd. Fra Montepulciano er det nemt at komme til berømte byer og steder i Toscana såsom: Siena, Firenze, Orvieto, Assisi, den Etrur Chiusi, og derefter Chianciano Terme, Pienza, San Quirico, Monticchiello og Trasimeno søen.

Mad og drikke

Restauranten på Villa Ambra er ledet af ejerne, kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra Catias bedstemor, og er af høj kvalitet. Det meste pasta og mange andre produkter er hjemmelavede og kommer fra ejernes egne gårde. Ejerne producerer også god olivenolie og fantastiske rødvine, som selvfølgelig kan smages og købes her. Grøntsagerne er altid friske og kommer alle fra hotellets egen køkkenhave. Det er også muligt at få en vinsmagning ude på vinmarkerne, der som udgangspunkt holdes hver onsdag (kan ændres ved større grupper). Meget tæt på Villa Ambra findes også restauranten La Casina, der tilbyder en elegant og raffineret atmosfære. Det er det perfekte sted for en romantisk middag. Du kan spise udenfor, på terrassen med panorama udsigt over det smukke landskab, mens du smager på god vin og mad.

Vi har gode priser på 4 eller 7 dages ophold fra 15. marts til 8. juli og 9. september til 1. november.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja Værelser uden balkon er udstyret med egen aircondition
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Enkeltværelse - B&B


Hotel

Enkeltværelset er 13 m².

Der er en queensize seng, satellit TV, frit Wi-Fi internet og et badeværelse med bruser.

Det er muligt at få enkeltværelse med balkon, så man kan nyde den smukke toscanske udsigt.

Med dette værelse følger der morgenmad.


Værelset rummer : 1 personer
Senge : 1 dronninge seng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Pris i alt fra

1.620 kr.

Minimum 4 overnatninger for dette værelse

Alternative destinationer

Vi anbefaler også

Relais Barco Zonca

Ingen værelser angivet

 

Udsolgt

 

Hotel Wyspianski

Ingen værelser angivet

 

Udsolgt

 

Residence Il Casale

Lejlighed til 4 personer
Lejlighed til 2 personer

 

Udsolgt