Villa Ambra er et dejligt og hyggeligt 3-stjernet hotel. Det ligger et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano.

Hos Villa Ambra finder I gæstfrihed og det dejlige toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer. Hotellet er beliggende i Sant’Albino mellem Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme. Det er en formidabel placering med de toscanske bjerge i baggrunden og masser af kulturelle og historiske centre i nærområdet.

Hotellet

Villa Ambra har komfortable værelser, som er indrettet i flotte farver og med træmøbler. Alle værelser har satellit-TV, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har aircondition. På toppen af hotellet er der en stor terrasse, som alle kan benytte. Derudover har hotellet en swimmingpool på 10 x 20 meter (åben fra maj til oktober) med liggestole og paraplyer. Dertil er der også en stor have, hvor I kan slappe af og nyde den toscanske natur. Hotellet har elevator og gratis parkeringsplads.

Et ophold på Villa Ambra inkluderer morgenmad. Ønskes der opgradering til halvpension, kommenteres dette i kommentarfeltet under bestillingen. Priser findes under det ønskede værelse.

Beliggenhed

Villa Ambra ligger i den sydlige del af Toscana nær Siena, og her finder I en region rig på kunstnerisk, historisk, økonomisk og kulturel arv samt et betagende landskab. Montepulciano ligger mellem Val D'Orcia og Val di Chiana, og byen er omgivet af gamle mure og fæstninger designet af Antonio da Sangallo. Inden for bymurerne finder I gader fyldt med renæssance bygninger, paladser og kirker. Mest af alt er byen især kendt for sine gode lokale "Vino Nobile di Montepulciano" vine, som bestemt er en smagsoplevelse værd. Fra Montepulciano er det nemt at komme til berømte byer og steder i Toscana såsom: Siena, Firenze, Orvieto, Assisi, den Etrur Chiusi, og derefter Chianciano Terme, Pienza, San Quirico, Monticchiello og Trasimeno søen.

Mad og drikke

Restauranten på Villa Ambra er ledet af ejerne, kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra Catias bedstemor og er af høj kvalitet. Det meste pasta og mange andre produkter er hjemmelavede og kommer fra ejernes egne gårde. Catia og Marzio producerer også udsøgt olivenolie og fantastiske rødvine, som I naturligvis kan smage og købe her. Grøntsagerne er altid friske og kommer alle fra hotellets egen køkkenhave. Det er desuden muligt at få en vinsmagning ude på vinmarkerne, der som udgangspunkt holdes hver onsdag (kan ændres ved større grupper). Meget tæt på Villa Ambra findes også restauranten, La Casina, der tilbyder en elegant og raffineret atmosfære. På terrassen kan I spise udenfor med panorama udsigt over det smukke landskab, mens I indtager formidabel vin og mad.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja Værelser uden balkon er udstyret med egen aircondition
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.


JaNej


JaNej


JaNej
  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.


JaNej


JaNej


JaNej