Montivas Lodge i Livigno er det perfekte sted for skientusiaster og sportselskere, der søger mest muligt skiløb, komfort og nem adgang til by.

Med sin placering ud til San Rocco liften i Livigno er I på 10 minutter nede ved liften til en af byens store skiområder Carosello. Samtidig er der direkte skiløb herfra ned til hotellet. Det er en rigtig version af ski-in og ski-out!

Rejsen inkluderer

 • 7 overnatninger i dejligt delt dobbeltværelse på Montivas Lodge.
 • Morgenmad alle dage.
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

* Gratis skipass er inkluderet i prisen.

Prisen er eksklusiv transport til/fra Italien. Vi hjælper gerne, hvis I ønsker et tilbud på flytransport.

Det er muligt at leje skiudstyr enten for enden af vejen der fører op til hotellet, eller på søsterhotellet Hotel Lac Salin.

Skipass til området er ikke inkluderet i prisen, men kan købes lige ved siden af hotellet, ved San Rocco Liften. Priser på skipass kan ses her

Hotellet

Hotellet har 40 dobbeltværelser, som alle kan rumme 2 personer med mulighed for at tilføje 1 ekstra seng. Der er stor balkon med udsigt over bjergene. Værelserne er udstyret med et behageligt badeværelse, telefon, Wi-Fi, minibar og LCD-tv.

Montivas Lodge Livigno er et bæredygtigt hotel. Det er blevet bygget udelukkende med miljøvenlige byggemetoder og -materialer. I stedet for affald fokuserer hotellet på genanvendelse. Med andre ord møder I æstetik over for bæredygtighed og etik. Hotellet har 40 dobbeltværelser, som alle kan rumme 2 personer med mulighed for at tilføje 1 ekstra seng. Der er stor balkon med udsigt over bjergene.

På hotellet er fossile brændstoffer en fortid, fordi de med deres træflisbrændingsanlæg sørger for at dit hjerte bliver opvarmet fysisk og metaforisk. Montivas Lodge Livigno bruger ressourcer sparsomt og genvinder 20 procent af den forbrugte energi.

For hotellet er en bæredygtig ferie meget mere end miljøbeskyttelse. Derfor serverer de kun sæsonmæssige og regionale økologiske retter og produkter. Der er desuden fokus på Fairtrade-mad i stedet for masseproducerede varer. Principperne gør sig også gældende ved morgenmaden, der serveres fra kl. 07:00-11:00. Her serveres der lækkert brød, syltetøj, smør, pølse, ost, frisk frugt, granola, æg fra glade kyllinger, sprøde kager, the, kaffe, frugtsaft og mange andre delikatesser. De økologiske Fairtrade-produkter er af høj kvalitet og omhyggeligt udvalgt.
Montivas Lodge Livigno beskriver sig selv som et Bed & Breakfast House, hvor mantraet er ”Be basic, be free!”. Dertil følger hotellet et koncept, som hedder ”Triple B”: Big Breakfast, Big Beds, Big Bathrooms (Stor morgenmad, Store senge, Store badeværelser).

Området i Livigno

Til middag kan I spise på La Stua de Legn, som er en dejlig typisk restaurant. Den er tilknyttet Montivas Lodge Livigno og ligger ikke så langt derfra.
Ellers finder I i det nærtliggende område masser af byliv, barer, restauranter og pizzeriaer, hvor I kan opleve denne dejlige bjergby.

Skal I over til byens andet skiområde, Mottolino, er der gratis busser, der kører lige nede fra gaden ved hotellet. Derudover er der herfra kun 10-15 minutters gang til centrum af byen. Der er desuden mulighed for forskellige aktiviteter i lokalområdet såsom vandre- og cykelture.

Alt i alt er Montivas Lodge Livigno og selve Livigno by en oplagt mulighed for at få en helt speciel skirejse på en af danskernes yndlings skidestinationer.

Gode praktiske informationer omkring Livigno

 • Transport i busser er gratis, såfremt du har et skipass.
 • En taxa koster maximalt 6 euro for 4 personer, ligegyldigt hvor du skal hen i byen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.


JaNej


JaNej


JaNej
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.


JaNej


JaNej


JaNej