fbpx

Nyrenoverede Savoia Excelsior Palace udstråler en helt overdådig hotelcharme. Her finder du et luksuriøst indrettet hotel med prestigefyldte detaljer, hvor udsmykkede boiseries, puder med monogram og ovenlys i Belle époque-stil lyser den indbydende lounge op. Du kan nyde en udsøgt menu med spektakulær havudsigt i hotellets restaurant eller en cocktail i det ekslusive loungeområde.

Savoia Excelsior Palace ligger i centrum af Trieste i Italien med udsigt over Trieste-bugten. Hotellet har hjemme i historiske lokaler, der stammer helt tilbage fra 1911. Allerede dengang husede hotellet grever, baroner og andre adelige, og hotellet blev i perioden kaldt ”det vigtigste og mest luksuriøse hotel i det østrig-ungarske imperium”.

Det er ikke svært at få øje på Savoia Excelsior Palaces overdådige fortid, når man træder ind ad hotellets porte. Lobbyen luksuriøst indrettet med italiensk marmor og elegante streger. Her finder du også majestætisk trappe, der leder op til de øvrige etager samt et imponerende tagvindue, hvis inspiration er hentet fra Belle Époque-perioden. Rummet er dekoreret med originale møbler i Liberty og Empire-stil, dyrebar silke og fløjl.

Restaurant og Lounge på Savoia Excelsior Palace

Savoia Excelsior Palace har sin egen restaurant – Savoy Restaurant By Eataly. Restauranten tilbyder en gourmetoplevelse med kreative retter og traditionelle lokale delikatesser. De lækre retter bliver ledsaget af et imponerende vinkort og en fantastisk udsigt over strandpromenaden.

Restauranten er blevet til i samarbejde med det velrenommerede italienske madmarked Eataly, der leverer flere gourmetprodukter til restauranten. Menukortet er lokalt fokuseret, og du finder her særligt fisk fra Adriaterhavet samt italienske delikatesser.

Hvis du trænger til en digestif efter maden, kan vi anbefale at sætte kursen mod hotellets lounge. Her kan du nyde din cocktail i smukke og sofistikerede rammer. Baren byder på en internationalt funderet cocktailmenu, der spænder fra den klassiske Martini til den moderne fortolkning af en Cosmopolitan. Der er også en størrre liste over spiritus med nogle fremragende reserver af cognac, whisky og grappa.

Værelserne på Savoia Excelsior Palace

Når trætheden melder sig, kan I trække jer tilbage til jeres værelse for en rolig nat. Hotellets 144 værelser og suiter er for nylig blevet renoveret - naturligvis med respekt for den smukke, ældre bygning. Værelserne er indrettet med en blanding af klassisk elegance og moderne detaljer. Mange tilbyder en betagende udsigt over det smukke panorama over Triestebugten.

Området omkring Savoia Excelsior Palace

Trieste

Savoia Excelsior Palace ligger på havnepromenaden i byen Trieste. Trieste er regionens hovedstad og ligger der, hvor Italien møder Balkan. Byens storhedstid var dengang byen var under Østrig-Ungarns fane, og Trieste var områdets eneste større havn. Handelslivet blomstrede og mange varer blev hver dag sendt ind og ud af byen. I dag er Trieste en af regionens største attraktioner, og byen er da også fortryllende. Her er de fleste seværdigheder i gåafstand fra Piazza dell’unita d’Ítalia. Byens historie viser sig ved første blik, hvor især bydelen nord for Canal Grande er østrigsk inspireret. Men også Børsen bærer præg af historien. Triste har mange pladser, og med pladser kommer der også cafeer. Det er oplagt at besøge cafeen Pasticceria Pirona, hvor James Joyce skrev indledningen til ”Ulysses”.

Du kan læse Lonely Planets anbefaling af Trieste lige her.

Padova

Padova er en af de flotteste byer i Italien. Den venetianske renæssance opstod i byen. Her finder I også Italiens næstældste universitet, hvor blandt andet Galileo Galilei underviste. Det medicinske fakultet anses i dag for at være et af verdens bedste. I må endelig ikke snyde jer for en tur i Capella Scrovegni, som har nogle utrolig smukke fresker.

Verona

Verona er meget mere end Preben Elkjærs gamle fodboldklub og Romeo og Julies ”hjemby”. Verona er, måske, en af de mest oversete byer i Italien. Byen hovedplads, Piazza Bra emmer af liv og glade dage. Her ligger cafeerne klods og ad hinanden. Det er også her, at I finder byens varetegn, Arena de Verona! Det gamle marmor amfiteater er det bedst bevarede i verden. Om sommeren bliver der opført det ene stykke efter det anden.

For enden af gågaden finder I Casa di Giulietta – Julies hus fra Romeo og Julie. Det er her Romeo og Julie bekræftede hinandens kærlighed. Eller det vil sige, at det var her Veronas turistkontor har opdigtet, at de bekræftede hinanden. Det er faktisk en gammel kro og i øvrigt har selv samme turistkontor base i bygningen. Balkonen blev først tilføjet i 1936.

Historien om Romeo og Julie går igen i hele byen, hvor I også har mulighed for at besøge Tomba di Giuliette (Julies gravsted). For en lille skilling viser kustoden gerne kapellet, hvor historien fortæller at broder Lorenzo viede de to inden Romeos flugt fra byen.

Det kan godt være at Piazza Bra er den mest kendte i Verona, men Piazza dei Signori er den smukkeste. Den bliver også kaldt Piazza Dante. Navnet skyldes, at Dante var gæst her, da han flygtede fra Firenze. Midt på pladsen findes en flot statue af ham.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Der er gratis WiFi overalt på hotellet
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja Der er både restaurant og bar på hotellet
Aircondition Ja Der er air condition på alle værelser
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod forudgående aftale og eventuelt gebyr.
Parkering Ja Der er mulighed for indendørs parkering mod gebyr
Elevator Ja
Reception Ja Der er døgnåben reception
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Der er tøjvask, -rens og strygning mod gebyr
I by eller landsby Ja Hotellet er beliggende i byen Trieste
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Canal Grande i Trieste, Italien
Udsigt fra Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Terrasse på Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Facaden på Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Fitnessfaciliteter på Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Restauranten på Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Baren på Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Indendørs indretning fra Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Udsigt over kanalen fra Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Byen omkring Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Detaljer fra Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Biblioteket på Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Hallen på Savoia Excelsior Palace i Trieste
Facaden på Savoia Excelsior Palace i Trieste
Restauranten på Savoia Excelsior Palace i Trieste
Restauranten på Savoia Excelsior Palace i Trieste
Loungeområdet i Savoia Excelsior Palace i Trieste
Indgangen i Savoia Excelsior Palace i Trieste
Udsigt over kanalen fra Hotel Savoia Excelsior Palace i Trieste
Havnen i Trieste, Friuli-Venezia Giulia, Italien
Piazza Unità d'Italia i Trieste
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Classic dobbeltværelse


Vandrerhjem

Elegant classicværelse for to. Værelset er indrettet i rolige pastelfarver, bløde tekstiler og hvidt marmorbadeværelse. Dobbeltsengen er en himmelseng i Queen Size, og de lydisolerede vægge, der omgiver værelset, giver dig en fredelig nats søvn.

Værelset inkluderer desuden et bredt udvalg af hovedpuder, komplimentere og luksuriøse toiletartikler, badeværelse og tøfler, WiFi, air condition, Smart TV, minibar og muligheden for selv at lave både kaffe og te.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dronninge seng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 City tax Betales på stedet
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image