fbpx

Relais Il Canalicchio ligger blandt bølgende og rullende bakker i Umbrien.

Det 4-stjernede Relais Il Canalicchio var engang en hel middelalderby med slot, kirke og stenbuer, som i dag er blevet konverteret til et hotel og resort. Det underskønne sted har de flotteste udsigter over vinmarker og gamle olivenlunde. Selve stedet står som en lille juvel på toppen af en bakke midt i Umbrien. Den pittoreske by blev bygget omkring slottet Castello di Poggio, der stammer tilbage fra det 10.-11. århundrede. Det er også slottet, som dominerer byen med et imponerende tårn og en lille smuk kirke tæt på vinmarkerne og olivenlundende i det frodige umbriske landskab. Dette er et sted, hvor du mærker historiens vingesus.

Det luksuriøse og smukke Relais Il Canalicchio blev til, da ejerne købte byen Canalicchio, og ombyggede byen til et elegant feriested. Det er en intakt og strålende oase af fred, hvor kun kvidren fra fugle afbryder den afslappende stilhed. Inden for byens mure er det nemt at føle historien. Canalicchio har stadig sin tilsyneladende slotlignende struktur og kan prale med en enorm og udsøgt møllesten og nogle rustikke stenbuer. De fremkalder den fortryllende atmosfære og charmen fra den historiske og landlige oprindelse.

Om selve stedet

På Relais Il Canalicchio er værelserne elegant indrettede. Du bor på et superior dobbeltværelse, som har udsigt over det smukke landskab i området. Værelset indeholder en dobbeltseng eller enkeltsenge (hvis man ønsker det), eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, minibar, telefon, pengeskab, TV og klimaanlæg med individuel styring.

Som gæst på Relais Il Canalicchio kan du slappe af ved swimmingpoolen eller besøge wellnesscentret på Il Borgo. Der er også tennisbane og fitnesscenter, mens afslapningsstuen omfatter en stor pejs og komfortable sofaer. Swimmingpoolen er åben fra maj til oktober (afhængig af vejrforhold). Bemærk, at det gratis at benytte tennisbanen og at der gratis parkering. Benyttelse af wellness centret er ikke gratis.

Restauranten på Relais Il Canalicchio, Pavone, lokker med sine smukke træbjælker, stengulve og panoramaudsigt. Restauranten holder åbent til både frokost og middag. Her kan du nyde det dejlige umbriske køkken og klassiske italienske retter. Flere af råvarerne, såsom vin og olivenolie kommer fra lokale producenter.

Området

Umbrien er beliggende i den centrale Italien. Det er en region, som byder på en dyb historisk og kulturel arv. Byerne i Umbrien er rige på kunst, historie, gamle mure, historiske bygninger, arkæologiske parker, kirker og uvurderlige malerier, som alle fortjener at blive beundret under dit ophold i Umbrien. Relais Il Canalicchio ligger 40 minutters kørsel fra Umbriens hovedstad, Perugia. Den smukke Trasimeno sø ligger 45 km derfra. Derudover er der ikke langt til billedskønne byer som Todi, Gubbio, Assisi, Frans, Fabriano og Muntre.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Åben maj til oktober afhængigt af vejret
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Ja
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
Relais Il Canalicchio
canalicchio7367-1024×683
canalicchio62-1024×683
RAN7397
canalicchio-salotto-1024×683
78-
canalicchio7077-1024×683
Relais Il Canalicchio
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Classic dobbeltværelse


Hotel

Classic dobbeltværelserne indeholder en stor dobbeltseng, eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, minibar, telefon, pengeskab, tv og klimaanlæg med individuel styring.

Fra værelserne er der en flot udsigt over det storslåede landskab i området.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Relais Il Canalicchio Relais Il Canalicchio
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Vælg venligst en dato for at se priser

Minimum 3 overnatninger for dette værelse

KLIK FOR MERE INFO
Room image