Oplev Norditalien og alle dens fristelser, på det smukke (slot) landstedet, Relais Barco Zonca. Slottet ligger i smørklatten af de mange vingårde med Venedig (Romantikkerens rejsemål numero uno) kun 50 km derfra. Relais Barco Zonca ligger tæt på Treviso i den nordøstlige del af Italien. I denne historisk velhavende del af Italien findessmuk natur, en rig kulturhistorie, og udover Venedig, byer som Padova og Verona.

Hotellet

Relais Barco Zonca er et renoveret slot, der er bygget op med alle moderne teknologier, men der er taget højde for at beholde atmosfæren og den autentiske stemning med antikke træpaneler og klassiske italienske detaljer, dog uden at gå på kompromis med bekvemmelighed. På de varme sommerdage er det muligt at køle ned med aircondition, som findes i alle værelser. Alle værelserne er desuden udstyret med LCD fladskærms tv, telefon og internet. Ud over det har værelserne også eget pengeskab samt minibar.

Passer årstiden til det, bliver morgenmaden serveret i den idylliske have, hvor man samtidig med måltidet kan nyde de smukke omgivelser og de mange dufte. Landstedet har direkte adgang til parken som ligger lige ved siden af. Her ligger også parkeringspladsen som er til fri afbenyttelse. Det er muligt at lade bilen stå og leje cykler på slottet. Relais Barco Zonca tilbyder desuden personlige turer til Venedig og Treviso.

Området

Området er et mekka for vinelskere og man skal ikke køre langt for at komme til områder, som får smagsløgene til at løbe i vand. De mest kendte vine i området, er den kraftige Amarone og Valpolicella, men også den lettere Bardolino vine er værd at smage på. Det er også muligt at tage til Verona, hvor man kan smage den dejlige tørre hvidvin Soave. Det kan også anbefales, at besøge Treviso, byen der er kendt for sin mousserende vin, Prosecco. Området er Italiens svar på det franske champagne-område. Udover vinen er byen også skaberen er den legendariske Italienske dessert, tiramisu.

Venedig, er kun 40. minutters kørsel fra slottet. Byen er især kendt for sine romantiske gondoler, hvor man kan nyde de små kanaler, til tonerne af ”o sole mio”. Venedig er bygget op på 118 små øer, derfor er det heller ikke muligt at køre hele vejen ind til byen. Derfor er det en god idé at booke en p-plads på forhånd og tage færgen til byen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej Der er morgenmad på værelset. Mulighed for madpakker til udflugter.
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod muligt gebyr
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Nej Privat ind-/udtjekning
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 


Hotel


Værelset rummer : personer
Senge :
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 0
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Udsolgt

Det er ikke muligt at booke på den valgte dato. Prøv en anden dato eller se andre rejsemål.
Alternative destinationer

Vi anbefaler også

Hotel La Rotonda

Ingen værelser angivet

 

Udsolgt

 

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa Hotel

Ingen værelser angivet

 

Udsolgt

 

Relais Il Canalicchio

Superior dobbeltværelse

 

Udsolgt