Pietra del Divolo er belligende i Montepulciano i Italien og huser intet mindre end en lokal vinfremstilling.

Pietra del Diavolo ligger på en af de smukkeste og naturskønne bakketoppe i hele Montepulciano, og er placeret i centrum af det lokale vinmarked, Croce di Febo. Villaen har intet mindre end en betagende udsigt ud over dalen, hvor den kendte rødvin, Vino Nobile di Montepulciano, produceres. Stedets ejere, Silvia Comitini og Maurizio Vincenti, ønsker at tilbyde gæsterne en ferie uden for mange dikkedarer. En ferie hvor skønhed, god mad og fortryllende landskab er i højsæde og hvor oplevelser kan deles med både venner og familie.

Ejerne har gjort alt i deres magt for at skabe et sted, hvor besøgende kan opleve Toscana i eksklusive rammer. Comitini og Cincenti ejer, udover Pietra del Diavolo, yderligere to smukke gårde - her iblandt Podere Monti.

De er alle tre indrettet i samme, romantiske og toscanske stil og Pietra del Diavolo er bestemt ingen undtagelse. Spis frokost under husets pergola med udsigt over det smukke, bakkede landskab, slik sol ved poolen eller deltag i nogle af de forskellige arrangementer, som arrangeres af husets ejere. Pietra del Diavolo sætter rammen for en dejlig, lokal og rolig ferie hvor afslapning er i højsædet.

En afslappende ferie med mulighed for et væld af oplevelser

Med en rejse til Pietra del Divolo kan man helt selv bestemme, hvilken slags ferie man ønsker. Rammerne lægger i den grad op til hygge, ro og afslapning. Har man derimod lyst til at få en masse oplevelser med hjem i bagagen, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Alt sammen i det lokale nærområdet.

Lad jer ikke begrænse af distancerne

Området omkring Pietra del Divolo er i sig selv fortryllende og fantastisk. Skulle man få lyst til at opleve mere af Montepulciano end blot nærområdet, er der gode muligheder. Tag på el-cykeltur og oplev de smukke, eksklusive cykelruter i Toscana. Lad vejene føre jer til nye steder og udforsk området. Ved brug af cyklernes GPS kan I til hver en tid finde hjem igen når det passer jer.

En anden mulighed for at udforske større dele af Montepulciano er på en Vespa. At opleve Italien på en Vespa er i manges øjne typisk Italiensk. Med plads til to personer på en Vespa, kan i sammen og uden besvær opleve det bakkede landskab. I kan tage lige præcis de steder hen, som I vil opleve og udforske uden at lade jer begrænse af distancerne.

En anden og mere speciel oplevelse af Toscana kan ske i luften. Tag på en fortryllende tur og oplev de smukke, bakkede landskaber i et helt nyt og større perspektiv.

Eksklusive oplevelser for mad- og vinelskere

Endelig er Italien det helt store mekka for mad- og vinelskere og Montepulciano er bestemt ingen undtagelse. Har man et ønske om at blive klogere og dykke ned i den lokalt producerede vin, tilbydes en vingårdstur i lokalområdet. Under Pietra del Diavolo findes en lokal vinfremstilling og feriegæsterne kan blandt andet helt exceptionelt opleve stedet, hvor lokale vine bliver fremstillet og ældes. Som gæst kan man få lov til at smage på disse udsøgte, toscanske vine. I kælderen fremstilles ligeledes lokal ekstra jomfruolivenolie.

Derudover tilbyder ejerne et eksklusivt madlavningskursus i villaen, hvor der undervises i ægte, toscansk madlavning. Er du passioneret omkring madlavning er dette måske en mulighed for dig, som vil lære endnu mere.

Skulle turen til Pietra del Diavolo ligge midt eller slut september, kan I helt eksklusivt deltage i høsten af druerne, som senere skal bruges til de lokalt produceret vine.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi.
Pool Ja Privat Pool. Åben fra 15. maj - 30. september.
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Privat parkering.
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder


JaNej


JaNej


JaNej
  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Villa Pietra del Diavolo


Hus

Villaen er I to plan og kan huse 10 personer fordelt på fem soveværelser.

På første sal findes to rummelige soveværelser, som hver har eget badeværelse og en naturskøn terrasse.

I stueetagen findes de resterende tre soveværelser, som ligeledes har eget badeværelse. Alle tre soveværelser har egen adgang til en stor terrasse.

Derudover finder man i stueetagen villaens store stue med ildsted samt et stort, funktionelt køkken, som åbner op ud til villaens pergola. Dette er det perfekte sted at nyde de lange, solrige aftener med udsigt over det smukke, bakkede, toscanske landskab.

Endelig er villaen udstyret med en eksklusiv pool, med en nærmest panoramisk udsigt over dalen og områdets mange vinmarker.


Værelset rummer : 10 personer
Senge : 5 dobbeltseng
Ekstra Senge75 euro pr. uge
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyr600 euro kontant ved ankomst (frigives ved afrejse)
Slutrengøring230 euro pr. uge
ReservationsgebyrNej
 Aircondition Prisen afhænger af forbrug
 Varme (tilladt efter lov 1. november - 1. april, dog med undtagelse for ekstremt vejr) Prisen afhænger af forbrug
 Gas Prisen afhænger af forbrug
 Rengøring efter anmodning 20 euro. pr. time
 Turistskat (betales ved ankomst) 7 euro pr. person
 Morgenmad Ved anmodning
 Bestilling af lokal kok (skal bestilles senest to måneder før ankomst) 60 euro pr. person
 Undervisning i Italiensk madlavning 95 euro pr. person
 Fyldt køleskab ved ankomst 30 euro plus varernes omkostninger
 Vingårdstur 25 euro pr. person
 Babystol og -seng Ved anmodning
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Pris i alt fra

18.059kr.

Minimum 7 overnatninger for dette værelse

KLIK FOR MERE INFO