fbpx

Comosøen i det nordlige Italien byder på den skønneste natur, spejlblankt vand og skønne strande. Her bor I på det 3-stjernede Park Hotel Abbadia lige ud til Comosøen blot 50 meter fra stranden.

Tag til Comosøen og oplev den flotte natur fra første parket. Det 3-stjernede Park Hotel Abbadia ligger lige ud til Comosøen, og blot 50 meter fra stranden. Alle værelserne har aircondition, tv, balkon og eget bad. I har mulighed for at opgradere værelset, så der er udsigt til søen.

Hotellet ligger uden for Abbadia Larianas historiske centrum og kun 10 minutters kørsel fra Lecco. Når vejret er til det, så bliver morgenmaden serveret på terrassen. Hotellet er en oplagt base, når området omkring Comosøen skal udforskes.

Comosøen er et af de flotteste steder i Lombardiet og i hele Italien. Søen er den tredje største i Italien og en af de dybeste i Europa med sine 410 meter på det dybeste. De fredelige omgivelser giver ro i sjælen.

Mange kendte har yndet at opholde sig ved søen, lige fra Winston Churchill til Alfred Hitchcock. Men også nutidige kendte som Robert de Niro, Madonna og Gianni Versace ferierer her. De kommer på grund af de skønne omgivelser, de hyggelige byer og det milde klima. Ikke for de sene nattetimer. Hotellet ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

Området omkring Park Hotel Abbadia

Lecco ligger smukt ved Resegone-bjerget med gamle fæstninger og et romersk amfiteater. Byen er en livlig handelsby og især silkespinderierne har stor produktion i området. I området finder I seværdighederne Basilica de San Pietro på Monte Pedale-bjerget ved Civate.

Kun 70 kilometer fra hotellet finder I Milano, som er Italiens hovedstad hvad angår forretningsliv, design og mode, men er samtidig også en by med kunst og kultur, og et glamourøst natteliv.

Derudover besidder Milano også mange fantastiske seværdigheder som Sforzesco Slottet, Pinacoteca af Brera med sin mageløse samling af italienske mesterværker, La Scala operaen, den storslåede gotiske Duomo og Leonardo da Vincis sidste nadver i Kirken Santa Maria delle Grazie.

Dertil finder I også smukke områder i byen, såsom Navigli. For de kræsne modekunder skal man absolut ikke gå af glip de verdensberømte designere på Via Montenapoleone og Via Della Spiga.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Ja 50 meter til stranden
Restaurant Ja Snack-bar der serverer lokale og internationale drinks, sandwiches og lette retter
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Privat parkering for hotellets gæster
Elevator Nej
Reception Ja Døgnåben reception
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Comosøen, Park Hotel Abbadia
Comosøen, Park Hotel Abbadia
Comosøen, Park Hotel Abbadia
Udsigt over Comosøen, vand og bjerge, Lombardiet
Comosøen, Park Hotel Abbadia
Comosøen, Park Hotel Abbadia
Comosøen, Park Hotel Abbadia
Comosøen, Park Hotel Abbadia
Udsigt over Comosøen, Lombardiet
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Alle værelserne har aircondition, tv, balkon og eget bad. I har mulighed for at opgradere værelset, så der er udsigt til søen.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Park Hotel Abbadia Park Hotel Abbadia Park Hotel Abbadia Park Hotel Abbadia
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Opgradering til værelse med udsigt til søen 3 overnatninger: 195 kr. pr. person / 4 overnatninger: 245 kr. pr. person / 5 overnatninger: 295 kr. pr. person
 Kaskoforsikring til bilen 250 kr.
 Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) 350 kr.
 Ekstra bagage (betales ved online check-in, når I har modtager rejsedokumenterne): 20 kg bagage t/r. Ca. 400 kr. pr. stk.
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image