Hotel Europa

Dette 4-stjernede hotel ligger tæt på Münchens centrum. Sporvognen tager dig til Münchens hovedbanegård på kun 10 minutter.

Hotellet tilbyder lydisolerede værelser, en restaurant og bar på stedet, en fredelig haveterrasse, en døgnåben reception og gratis trådløs internetadgang. Værelserne er alle udstyret med moderne møbler og gratis toiletartikler. Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, minibar, elkedel og skrivebord. Det private badeværelse har brusebad og hårtørrer.

Lobbyen har gratis daglige aviser og tabletter med internetadgang. På Hotel Europa finder I en haveterrasse og en stille gårdhave, hvor I kan slappe af.

Ejendommen ligger 600 m fra tysk hjertecenter munchen. Sporvognsstoppestedet Sandstraße med sporvogne på vej mod byens centrum ligger 100 meter fra hotellet.

Opera

Nationalteateret ligger på Max Joseph’s Platz. Det har eksisteret siden 1818 og har igennem årene haft mange forskellige typer foresactillinger. I 1930 blev bygningen gennemrenoveret og scenen blev større. Under Anden Verdenskrig blev bygningen smadret bombet til grunden, og blev genopbygget 1963. I dag har salen plads til 1200 gæster. De ekstravagante lokaler er både storslåede og en anelse skræmmende.

La Boheme opføres d. 18/12 klokken 19.30 på Nationalteateret. Kategori 1 billetter (de bedste)

Puccinis opera 'La Bohéme' er en tragisk kærlighedshistorie. Kunsterne Rodolfo, Marcello, Colline og Schaunard lever en fattigdomsramt tilværelse sammen i et kvistværelse i 1830'ernes Paris. Trods de svære kår er de ved godt mod, og de beslutter at fejre juleaften på deres stamsted, Café Momus. Rodolfo bliver dog hjemme, og her bliver han opsøgt af naboen Mimi, som han øjeblikkeligt fascineres af. Det er kærlighed ved første blik. De sorgløse dage slutter dog brat for det nyforelskede par, da de opdager, at Mimi er dødeligt syg.

Rigoletto opføres d. 13/11 klokken 19.00 på Nationalteateret. Kategori 1 billetter (de bedste)

Den pukkelryggede og latterliggjorte hofnar Rigoletto kæmper indædt for at blive respekteret. Han har ét lyspunkt i livet – sin elskede datter Gilda. Rigoletto vil gøre alt for at beskytte hende fra livets sorger, men en frygtelig fejltagelse får hans verden til at styrte i grus, og i mareridtsagtige hallucinationer genoplever han denne begivenhed, mens sindssygen får stadig større tag i ham.

München

München er meget mere end oktoberfest og store fadøl. Byen er hjemsted for nationale og internationale myndigheder, museer, teatre og store virksomheder.

Byens stolthed er Bayern München, som er et af de bedste fodboldhold i Europa. Stadionet er helt klart en udflugt værd, hvor der mange gange dagligt at rundturer på Allianz arena.

Erhvervslivet og økonomien klarer sig godt i byen, og München er en af de vigtigste finansbyer i Tyskland. BMW har et stårslået museum, hvor man kan opleve alt fra flymotorer til biler og motorcykler. Der er helt sikkert en bil, som I ønsker at køre en tur i. Ved museet finder I også den Oplympsike by, hvor TV-tårnet troner op. Tårnet har en fantastisk udsigt over det gamle olympiske stadion, den olympiske park, München og resten af Bayern. Med sine 290 meter er bygningen den højeste i byen.

Ved München finder I også den berygtede KZ-lejr, Dachau, som var den første koncentrationslejr i Tyskland. Lejren blev sammen med Auschwitz prototypen på de andre KZ-lejre. Lejrens førstekommandant Theodor Eicke blev ansvarlig for samtlige lejre i Nazi-Tyskland. Dachau havde mere end 200.000 fangere og det anslås at cirka 32.000 personer døde i Dachau.

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra København til München med Norwegian t/r
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • 4 overnatninger på det 4-stjernede hotel Europa
 • Morgenmad alle dage
 • Entre til en opera på det Nationale teater
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Nej
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Ja Mod gebyr på 10 euro pr. dag
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder


JaNej


JaNej


JaNej
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Rejsen inkluderer:
 • Direkte fly fra København til München med Norwegian t/r
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • 4 overnatninger på det 4-stjernede hotel Europa
 • Morgenmad alle dage
 • Entre til en opera på det Nationale teater

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Pris i alt fra

13.970kr.

Minimum 4 overnatninger for dette værelse

KLIK FOR MERE INFO