Montivas Lodge Livigno er det perfekte sted for skientusiaster og sportselskere, der søger mest muligt skiløb, komfort og nem adgang til by. Med sin placering ud til San Rocco liften i Livigno er I på 10 minutter nede ved liften til en af byens store skiområder Carosello. Samtidig er der direkte skiløb herfra ned til hotellet. Det er en rigtig version af ski-in og ski-out!

Hotellet

Montivas Lodge Livigno er et bæredygtigt hotel. Det er blevet bygget udelukkende med miljøvenlige byggemetoder og -materialer. I stedet for affald fokuserer hotellet på genanvendelse. Med andre ord møder I æstetik over for bæredygtighed og etik. Hotellet har 40 dobbeltværelser, som alle kan rumme 2 personer med mulighed for at tilføje 1 ekstra seng. Der er stor balkon med udsigt over bjergene.

På hotellet er fossile brændstoffer en fortid, fordi de med deres træflisbrændingsanlæg sørger for at dit hjerte bliver opvarmet fysisk og metaforisk. Montivas Lodge Livigno bruger ressourcer sparsomt og genvinder 20 procent af den forbrugte energi.

For hotellet er en bæredygtig ferie meget mere end miljøbeskyttelse. Derfor serverer de kun sæsonmæssige og regionale økologiske retter og produkter. Der er desuden fokus på Fairtrade-mad i stedet for masseproducerede varer. Principperne gør sig også gældende ved morgenmaden, der serveres fra kl. 07:00-11:00. Her serveres der lækkert brød, syltetøj, smør, pølse, ost, frisk frugt, granola, æg fra glade kyllinger, sprøde kager, the, kaffe, frugtsaft og mange andre delikatesser. De økologiske Fairtrade-produkter er af høj kvalitet og omhyggeligt udvalgt.

Montivas Lodge Livigno beskriver sig selv som et Bed & Breakfast House, hvor mantraet er ”Be basic, be free!”. Dertil følger hotellet et koncept, som hedder ”Triple B”: Big Breakfast, Big Beds, Big Bathrooms (Stor morgenmad, Store senge, Store badeværelser).

Området i Livigno

Til middag kan I spise på La Stua de Legn, som er en dejlig typisk restaurant. Den er tilknyttet Montivas Lodge Livigno og ligger ikke så langt derfra. Ellers finder I i det nærtliggende område masser af byliv, barer, restauranter og pizzeriaer, hvor I kan opleve denne dejlige bjergby. Skal I over til byens andet skiområde, Mottolino, er der gratis busser, der kører lige nede fra gaden ved hotellet. Derudover er der herfra kun 10-15 minutters gang til centrum af byen. Der er desuden mulighed for forskellige aktiviteter i lokalområdet såsom vandre- og cykelture.

Alt i alt er Montivas Lodge Livigno og selve Livigno by en oplagt mulighed for at få en helt speciel skirejse på en af danskernes yndlings skidestinationer.

Mulige ankomstdage og antal nætter:

Det er muligt at leje skiudstyr på stedet. Skipas til området er ikke inkluderet i prisen.
Prisen er ikke inkluderet transport, men vi står meget gerne til rådighed for at hjælpe med det.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Dobbeltværelserne er udstyret med et rummeligt badeværelse, telefon, Wi-Fi, minibar og LCD-tv. Der er stor balkon med udsigt over bjergene. Værelserne er indrettet i en minimalistisk og naturlig stil.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Undefined
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 15
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Pris i alt fra

4.990 kr.

Minimum 6 overnatninger for dette værelse

 

Dobbeltværelse med ekstra opredning


Hotel

Dobbeltværelserne (med ekstra opredning) kan rumme 3 personer. Det er udstyret med et rummeligt badeværelse, telefon, Wi-Fi, minibar og LCD-tv. Der er stor balkon med udsigt over bjergene. Værelserne er indrettet i en minimalistisk og naturlig stil.


Værelset rummer : 3 personer
Senge : 1 enkeltseng , 1 dobbeltseng
Undefined
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 15
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Pris i alt fra

6.285 kr.

Minimum 6 overnatninger for dette værelse

Alternative destinationer

Vi anbefaler også

Montemelino

Casa 1
Casa 2

 

Udsolgt

 

Sea Breeze Residence

Ingen værelser angivet

 

Udsolgt

 

Hotel La Rotonda

Ingen værelser angivet

 

Udsolgt