Oplev det subtropiske klima i Malta. Rejsen kan arrangeres med direkte fly fra Billund, overnatning på 4-stjernet hotel og morgenmad.

Nok er Malta relativ lille, men oplevelserne ligger tæt, og øen byder på alt fra betagende strande, grotter og laguner, fiskerbyer til historiske byer. Med denne rejse kan du få Malta ind under huden  på 4* Maritim Antonine Hotel & Spa - og er du typen, der helst slipper for juleræs eller nytår i Danmark, har du chancen her.

Maritim Antonine Hotel & Spa

Maritim Antonine Hotel & Spa er et 4-stjernet hotel med en panoramaudsigt udover det sædvanlige. Alle værelserne er moderne indrettet og har egen balkon. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, køleskab, te & kaffe-faciliteter, pengeskab, badeværelse og hårtørrer.

Hotellet har intet mindre end 3 swimmingpools, og den ene er opvarmet og indendørs. I har også mulighed for at benytte fitnesscenter. På hotellet er der gratis wifi. Fra hotellet er der kun 1 kilometer til en af de flotteste strande på hele øen.

Malta

Lige syd for Sicilien finder I Malta. Øen er halv størrelse af Bornholm, så I kan hurtigt komme fra den nordlige til den sydlige del af øen. Malta er kendt for sit klima, som oftest er yderst behageligt. I november plejer der at være cirka 20 grader. Øen byder både på klippe- og sandstrande. Vandet er rent og klart. I må ikke snyde jer selv for en tur med snorklen. Byen Mellieha, hvor I skal bo, er især kendt for sin vidunderlige sandstrand med det smukke lys, krystalklart vand og lyst sand. Mellieha har forskellige restauranter og hyggelige shopping-muligheder.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja 3 pools (én opvarmet og indendørs)
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja To restauranter på hotellet
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Nej
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.


JaNej


JaNej


JaNej
  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.


JaNej


JaNej


JaNej