fbpx

Oplev Budapest fra King's Hotel. Her kan du gå på opdagelse i smuk arkitektur, billedskønne boulevarder og en fortryllende atmosfære.

I indlogeres på King's Hotel der ligger i hjertet af Budapest, og i bydelen Pest i en renoveret bygning fra det 19. århundrede, tæt på mange turistattraktioner. Alle værelser er indrettet med elegant interieur og moderne udstyr, der dog stadig afspejler atmosfæren fra omkring århundredeskiftet. Man kan nyde lækre ungarske retter på den indbydende restaurant.

Budapest byder på masser af historie, kulturelle seværdigheder og kulinariske oplevelser. Det er byen, der udfolder sig ved floden Donau med den smukkeste arkitektur, billedskønne boulevarder og en fortryllende atmosfære.

Den berømte gade Váci samt Duna Corso, synagogen, nationalmuseet, det overdækkede marked, operaen og Sankt Stefan-domkirken ligger alle inden for gåafstand.

Oplev Budapest fra King's Hotel 

Ungarns hovedstad folder sig ud på begge sider af Donau-floden. Budapest udspringer af to byer, Buda og Pest, som deles af Donau. På Buda-siden ligger Gellert-bjerget med citadellet, borghøjen med det store slotskompleks og den berømte Matthias-kirke. På Pest-siden ligger Parlamentet, de mange muligheder for at shoppe, de flotte boulevarder og liebhaver-boligerne.

Hele byen er en stor metropol med 1.7 millioner indbyggere. Når I er i byen, er det oplagt at tage en båd op og ned af Donau, turen tager ca. 2 timer og giver et godt indblik i hvor pragtfuld byen er. Verdens største synagoge ligger også i Budapest, og er mere end 75 meter lang og 27 meter bred.

På den anden side af Donau finder i Castle Hill, som er en bydel der bringer jer tilbage til middelalderen. Kun folk som arbejder eller bor i bydelen har tilladelse til at køre i bil i Castle Hill Det er også i dette område I finder Matthias-kirken og det Nationale galleri.

Når dagen er omme, og det er tid til at nyde en drink, så har Budapest et spændende og pulserende natteliv. Her er rig mulighed for at få stillet tørsten. Byen byder på alt fra Jazz til natklubber som har åbent til den lyse morgen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja A' la Carte Restaurant
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Parkeringsplads i nærheden. Benyttelse koster et mindre gebyr
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåbent
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
King's Hotel
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Værelserne har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle værelser har privat badeværelse med bruse- eller karbad og hårtørrer.

Derudover finder man et pengeskab, minibar, et skrivebord, aircondition og fladskærms-tv.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
King's Hotel King's Hotel King's Hotel King's Hotel
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image