fbpx

5-stjernet luksus midt i Vilnius

Vil du bo lige så luksuriøst som Sting eller den berømte pop-gruppe, A-HA? Så er du havnet det rette sted. Det 5-stjernede, luksuriøse Imperial Hotel & Restaurant ligger i en elegant bygning fra det 16. århundrede og har gennem tiden huset et væld af kendte verdensstjerner. Alle gæster får den bedste service, og her bliver intet ladt til tilfældighederne.

Hotellet

Imperial Hotel har i alt 55 individuelt indrettet og luksuriøse værelser og suiter. Samtlige værelser har eget toilet og bad, med dertilhørende hjemmesko, badekåbe samt gratis toiletartikler. Alle værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, skrivebord, garderobe og opbevaringsplads til bagagen. Derudover finder man også et pengeskab, minibar samt kaffe- og the-faciliteter.

Som gæst på Imperial Hotel får man ligeledes fri adgang til det glamourøse wellness-center med spa og fitnesscenter. Du skal blot medbringe bade- eller træningstøj, så klarer Imperial Hotel resten.

På Imperial Hotel & Restaurant finder man både en restaurant, restaurant Imperial, og en bar, California Tapas & Wine. Restauranten har ry for at tiltrække de helt store verdensstjerner, både inden for underholdning, mode og politik. Og det er kun med god grund. Hotellets prisbelønnede køkkenchef, Aldona Geciene, har fået en velfortjent international hyldest. Hun forbereder lækre, legendariske retter, hvilket kun er med til at gøre oplevelsen i Vilnius i Baltikum endnu bedre.

Efter en lang dag i Vilnius' gader, kan du gå i baren på Imperial Hotel. Her kan du nyde et væld af forskellige drinks, som med sikkerhed vil imødekomme samtlige smagspræferencer.

Central beliggenhed med gå-afstand til det meste

Imperial Hotel & Restaurant ligger i kort distance til populære spisesteder. I de smalle gader kan man døgnet rundt finde gode caféer og restauranter. Ikke alle restauranter er lige lette at finde frem til, men et godt tip er at sniffe sig frem efter duften af henholdsvis kaffe og god mad. I nærområdet af hotellet kan man ligeledes se nogle af Litauens historiske og kulturelle arv i Vilnius gamle bydel. Oplev blandt andet den gamle bydel som er på UNESCOs liste over bevarede verdensarv.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Efter anmodning og mod gebyr
Parkering Ja Reservering er påkrævet og mod gebyr på EUR 30 per dag
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Imperial Hotel & Restaurant
Imperial Hotel & Restaurant
Imperial Hotel & Restaurant
Imperial Hotel & Restaurant
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
Room image

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY