Il Vigneto er beliggende på en bakketop i hjertet af Langhe området i Piemonte. Hotellet har en spektakulær udsigt over det frodige landskab og fra restaurantens terrasse udfolder der sig en flot panoramaudsigt over landskabet, der blandt andet byder på UNESCO belønnede vinmarker. Her vil man opleve ægte gæstfrihed på en smukt ombygget og renoveret bondegård.

Om Il Vigneto

Hotellet har kun 6 værelser, og man er derfor garanteret en afslappet atmosfære og personlig service. Alle værelserne er rummelige og komfortable, indrettet med sans for detaljerne. Nogle har panoramabalkoner og andre har private haver. Der er også fri parkering og gratis trådløs internetadgang.

Restauranten serverer traditionelle regionale retter med et moderne touch. Alt sammen lavet er lavet efter hvilke råvarer der er i sæson af kokken Manolo Allochis i størst muligt omfang. Dertil har stedet en streng politik omkring brugen af deres råvarer. De køber kun fra producenter og bønder, som de selv har kendskab til. Denne filosofi betyder også garanti for friske råvarer,  samt at pasta, brød og småkager der laves friskt i køkkenet. I løbet af foråret og sommeren er det muligt at få seafood retter, som kan nydes til frokost og middag udenfor på terrassen med den flotte udsigt. Dertil har Il Vigneto di Roddi en stor vinkælder, hvor det kan anbefales at prøve en aperitif i, hvor man kan prøve nogle af regionens fineste vine.

Il Vignetos' historie

Selve stedet blev bygget af landmanden Modesto Lodali i 1915, som producerede hasselnødder, vin og opdrættede kalve. Efter Modesto gik bort i 1997 gik ejendommen videre til familien. På det tidspunkt havde huset og ejendommen været forladt i år, og familien besluttede sig for at renovere det hele, med tanken om at åbne et trattoria med et par værelser på denne perfekte beliggenhed, kaldet Il Vigneto, som betyder "vingård" på italiensk. Dette passende navn blev valgt på grund af placeringen på toppen Ravinali bakken, omgivet Dolcetto, Barbera og Nebbiolo vinmarker.

I september 2005 kom brødrene Manolo og Rossano Allochis , og tog over bestyrelsen og den daglige ledelse på hotellet og restauranten, som henholdsvis kok og general manager.

Bemærk at vi har et særtilbud med rejse til Il Vigneto di Roddi på bestemte datoer fra februar- til maj fra 3894 kr. pr. person - rejsen inkluderer:
 • Fly fra København.
 • 10 kg håndbagage.
 • Billeje alle dage - Fiat 500 eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer.
 • 4 overnatninger på Il Vigneto di Roddi i delt dobbeltværelse.
 • Morgenmad alle dage.
 • 1 x 3 retters menu bestående af: antipasto, primi (pastaret) og dessert/ostebord – uden drikkevarer (på ankomstdagen).
 • Bemærk at der betales turistskat på 1,5 euro pr. person pr. dag på stedet.
Afrejsedatoer: 25/2-1/3, 4/3-8/3, 18/3-22/3, 22/3-26/3, 8/4-12/4, 7/5-11/5.
Det er også muligt at købe udelukkende ophold, med morgenmad og 1 x middag, på ovenstående datoer for 1500 kr. pr. person.
 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Sæsonåben
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja Hotellets restaurant byder på á la carte eller forudbestemt daglig menu
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej Kæledyr er ikke tilladt
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Ja
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Hotellet har kun 6 værelser, og man er derfor garanteret en afslappet atmosfære og personlig service. Alle værelserne er rummelige og komfortable, indrettet med sans for detaljerne. Nogle har panoramabalkoner og andre har private haver. Der er også fri parkering og gratis trådløs internetadgang. Rejsen gælder pr. person inkluderer: Fly fra København t/r. 10 kg håndbagage. Billeje alle dage - Fiat 500 eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer. 4 overnatninger på Il Vigneto di Roddi i delt dobbeltværelse. Morgenmad alle dage. 1 x 3 retters menu bestående af: antipasto, primi (pastaret) og dessert/ostebord – uden drikkevarer (på ankomstdagen).

Værelset rummer : 2 personer
Ikke refunderbart
Måltid : Morgenmad
Senge : 1 dobbeltseng
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
Kaskoforsikring250 kr.
All-inclusive kaskoforsikring (dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn)500 kr.
Ekstra bagage 23 kg. (købes ved online check-in)ca. 350 pr. styk t/r
Ekstra bagage 25 kg. (købes ved online check-in)ca. 280 pr. styk t/r
 

Pris i alt fra

0 kr.

Alternative destinationer

Vi anbefaler også

Alghero Resort

Dobbeltværelse

Fra

0

per person / inkl: Fly t.r

Hotel Relais Antica Masseria

Dobbeltværelse

Fra

0

per person / inkl: Fly t.r

Il Vigneto di Roddi

Dobbeltværelse

Fra

0

per person / inkl: Fly t.r