I afsides og smukke omgivelser, overvåget af vulkanen Etna ligger det fantastiske 4-stjernede Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa Hotel. Hotellet ligger ikke langt fra foden af vulkanen, inde i Etna Nationalparken. Parken omkring hotellet og golfklubben er omgivet af billedskønne landskaber med vinmarker og frugtplantager, og kan prale af en lang række aktiviteter, som inkluderer golf, svømning, spa og uovertruffen afslapning. Smukke strande og antikke græske ruiner ligger også i nærheden.

Hotellet

Mange af hotellets værelser har udsigt til den store vulkan, som ofte har en snedækket top, og det kan også varmt anbefales at besøge den smukke kystby Taormina eller bjergfloden Acantara. De dage, der ikke bliver brugt med at udforske området kan med fornuft bruges på hotellets grund. Smut en tur i det 95, kvadratmeter store wellnessområde, hvor du blandt andet finder pool, sauna og tyrkisk bad – perfekt til en afslappende stund i det spanske. Du kan også forbedre dit handicap på golfbanen, som ligger med spektakulær udsigt til Etna.

Restauranten sørger for, at dine smagsløg også føler sig i centrum. Restauranten serverer italienske specialiteter med et international touch. Dertil tilbydes udsøgte vine eller andre drinks. "Det er frisk, italiensk og simpelt"! Golfbanen er den første 18-hullers bane på hele Sicilien. Banen ligger på skråningerne af Etna, i et landskab uden lige. Banen blev designet og bygget i 1989 af den berømte arkitekt Luigi Rota Caremoli, med huller gravet i den typiske lavasten. Banen breder sig over en afstand på 5870 meter, og har en også en driving range, putting og pitcing green. Alle hotellets værelser er udstyret med minibar, Bruser, BadekarVærdiskabTV, TelefonAircondition, Hårtørrer, vækkeur, KøleskabSkrivebordGratis toiletartiklerToiletBadeværelse, Varme og Satellitkanaler.

Området

Når i er på Sicilien må i have det hele med. Besøg mørke Catania hvor husene er lavet af lavasten fra den aktive vulkan Etna, der bestemt er et besøg værd. Besøg Messina, hvor det er en oplevelse i sig selv, at se naturen og den smukke. Men I må ikke snyde jer selv for en køretur på ”barok-ruten”, en tur som Starter i Noto, som er en af de bedst bevarede historiske byer på Sicilien. Turen er 70 km og går igennem Ragusa, Ispica og Modica og de mange seværdigheder lægger op til mange stop undervejs. I Palermo er der grundet en stor kulturelle diversitet, som byen har fået gennem tiderne, svært at finde andre italienske byer med et mangfoldigt præg som Palermo. Palermo er overordentlig spændende at besøge, fordi du fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier, og fordi det er en levende by med spændende restauranter, cafeer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Indendørs og udendørs pool
Børnepool Ja
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Billeder

  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 


Hotel


Værelset rummer : personer
Senge :
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 0
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Udsolgt

Det er ikke muligt at booke på den valgte dato. Prøv en anden dato eller se andre rejsemål.
Alternative destinationer

Vi anbefaler også

Residence Il Casale

Lejlighed til 4 personer
Lejlighed til 2 personer

 

Udsolgt

 

Hotel Holiday Bologna

Dobbeltværelse

 

Udsolgt

 

Villa Ambra

Enkeltværelse
Dobbelt/twin værelse

 

Udsolgt