fbpx

Oplev Spa og wellness kombineret med et moderne hotel i en cocktail af ren nydelse. Hotel Trzy Wyspy ligger lige i hjertet af Swinoujscie og er super nemt at komme til, og er et nyrenoveret hotel.

"Trzy Wyspy" betyder egentlig ”de tre øer”, hvilket passer til byen Swinoujscie, som bliver kaldt de 44 øer. Byen ligger nemlig på øerne Uznam og Wolin og er omgivet af en masse øer mellem Østersøen og Szczecin Bugten. Hotel Trzy Wyspy ligger 250 meter fra promenaden, som er anses som byens centrum.

Under jeres ophold har I mulighed for at leje cykler. Det er derfor oplagt at hjule en tur rundt og se de mange seværdigheder byen har at byde på. Ikke langt fra Hotel Trzy Wyspy ligger blandt andet fyrtårnet, der ligger lige ud til stranden. Oplev det gamle rådhus fra 1805 eller byens hovedkirke, som er opført i det 18. århundrede.

Hotellet

Alle værelserne er både lyse og moderne. De er udstyret med fladskærm, eget bad og toilet, samt gode senge. Derudover er værelset udstyret med badekåbe, tøfler og gratis toiletartikler til brug under opholdet, hvilket selvfølgelig hører sig til på et wellness-hotel.

Hotellet er især kendt for sine gode wellness behandlinger, som får gæsterne i absolut zen. Behandlingerne bookes ved ankomst på Hotel Trzy Wyspy, og betales ligeledes direkte til hotellet. Her findes der mange forskellige behandlinger, som med stor sandsynlighed kan efterkomme samtlige behov. Vælg eksempelvis manicure- og pedicurebehandlinger, et stort udvalg af massager eller laserbehandlinger som bare er et lille udpluk af de mange forskellige behandlinger, som hotellet tilbyder.

På Hotel Trzy Wyspy finder i en hyggelig bar, hvor det er oplagt at nyde en af de mange farverige drinks. Hotellet har også sin egen restaurant, som kreerer lokale og internationale retter med gode råvarer. Endelig tilbyder hotellet døgnåben reception, fælles lounge, en frisørsalon og gavebutik.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Indendørs pool og spa
Børnepool Nej
Strand Ja
Restaurant Ja
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej Kæledyr er ikke tilladt
Parkering Ja Reservering er påkrevet mod gebyr på PNL 45 om dagen.
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

[contact-form-7 id="3677" title="Search result form"]