fbpx

Med base på det 4-stjernede Hotel Tryp Munchen City Center Hotel har I det perfekte udgangspunkt for en fantastisk storbyferie. Byen er hjemsted for museer, teatre og store internationale virksomheder. Sejl en tur på floden eller se BMWs fantastiske museum.

Det 4-stjernede Hotel Tryp München City Center ligger 5 minutters gang fra Münchens hovedbanegård og områderne hvor Oktoberfesten afholdes. Hotellet har 201 værelser, som alle er udstyret med minibar, LCD-tv, gratis wi-fi, eget bad og internationale tv-kanaler. Derudover har værelserne skrivebord og hårtørrer.

Hotel Tryp München er et ikke-ryger-hotel og byder på gratis sauna, fitnesscenter, central bar og hotellounge. Hotellets lobbybar, CentralBar, er åben fra kl. 17.00-1.00.

Metrostationen Theresienwiese ligger 3 minutters gang fra Hotel Tryp München. Fra den nærliggende hovedbanegård er der hurtige forbindelser til Marienplatz og resten af byen. Ludwigsvorstadt er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i arkitektur og gamle bydele.

München

Tag med på tur til München - en moderne perle i den sydligste del af Tyskland. München er hovedstaden og den største by i den tyske delstat Bayern - Beliggende ved floden Isar nord for de bayerske alper. München er Tysklands tredjestørste by efter Berlin og Hamborg og er nogenlunde på størrelse med København.

München er meget mere end oktoberfest og store fadøl. Byen er hjemsted for nationale og internationale myndigheder, museer, teatre og store virksomheder. Byens stolthed er Bayern München, som er et af de bedste fodboldhold i Europa. Stadionet er helt klart en udflugt værd, og der er mange gange daglig rundture på Allianz arena.

Erhvervslivet og økonomien klarer sig godt i byen, og München er en af de vigtigste finansbyer i Tyskland. BMW har et storslået museum, hvor man kan opleve alt fra flymotorer til biler og motorcykler. Ved museet finder I også den Olympiske by, hvor der er en fantastisk udsigt fra TV-tårnet over det gamle olympiske stadion, den olympiske park, München og resten af Bayern.

Med sine 290 meter er TV-tårnet den højeste bygning i byen. Nyd også  Marienplatz i  Münchens centrum med det gamle og det nye rådhus - helt sikkert en af Tysklands smukkeste pladser.

Bayern: Byen med verdenskendte seværdigheder

Kommer man udenfor München har Bayern utallige maleriske landsbyer, middelalderlige residensbyer,  prægtige slotte, baroksmykkede kirker, middelalderlige klostre og knejsende borge: Verdensberømte er Schloss Neuschwanstein (kong Ludwig II) og Wieskirche (UNESCO-verdensarv; ligesom Limes , Würzburg, Bamberg og Regensburg).

Der findes i alt over 100.000 arkitektoniske monumenter, mere end 1.200 museer og samlinger samt 40 førsteklasses teater- og operascener i Bayern. De årlige events som optoget Landshuter Hochzeit, passionsspillene i Oberammergau og julemarkedet Nürnberger Christkindlesmarkt må ikke glemmes.

Dachau, den berygtede KZ-lejr, der var den første koncentrationslejr i Tyskland,  ligger ligeledes lige udenfor München. Lejren blev sammen med Auschwitz prototypen på de andre KZ-lejre. Lejrens førstekommandant Theodor Eicke blev ansvarlig for samtlige lejre i Nazi-Tyskland. Dachau havde mere end 200.000 internerede fanger fra 1933 til 2. verdenskrigs afslutning, og det anslås at over 32.000 personer omkom i Dachau.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Mod gebyr
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Hotellet har 201 værelser, som alle er udstyret med minibar, LCD-tv, gratis wi-fi, eget bad og internationale tv-kanaler.

Derudover har værelserne skrivebord og hårtørrer.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO