Det hyggelige 4-stjernede Hotel Tonnara Trabia giver jer en fantastisk base, når I skal besøge Siciliens mange perler eller ønsker at slappe af ved poolen.

Sicilien har intet mindre end 2528 timers solskin om året og er en perle, som mange ikke har udforsket endnu. Sicilien får det bedste frem i folk, og det er ikke for sjov at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen, for at løse livets mysterier. Sicilien giver ro i sindet!

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra København - Catania t/r med Norwegian
  • Udrejse: Onsdage kl. 16.30-19.35. Hjemrejse: Onsdage kl. 20.20-23.25
 • 20 kg bagage og 10 kg. håndbagage pr. person
 • 7 overnatninger på Hotel Tonnara Trabia
 • Halvpension
 • Billeje hele ugen - Opel Corsa eller lignende, inklusiv lovpligtige forsikringer og fri kilometer
Priser fra 7.095,- pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse

Tilkøb (tilvælges via en kommentar i kommentarfeltet ved bestilling af rejsen)

 • Havudsigt: 595 kr.
 • Kaskoforsikring til bilen: 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn): 350 kr.

Hotellet

Hotel Tonnara Trabia ligger helt ud til havet og er skjult væk fra trafikken, så I ikke bliver forstyrret under opholdet. Hotellet har en privat strand, som ligger et stenkast fra resortet. Hotellet ligger ca. 50 km fra Palermo.

Hotellet er flot, nyrenoveret, indbydende og personalet gør alt for, at I får den bedste ferie. I Hotel Tonnara Trabias store pool kan I køle jer ned, hvis vejret bliver lidt for varmt.

I den hyggelige restaurant serveres typiske Sicilianske delikatesser, og det er også her, at I får serveret de måltider, som er inkluderet i prisen (morgen- og aftensmad).

Hotel Tonnara Trabia har under renovationen også fået en spa. Selvom I næppe kommer til at bruge meget tid på værelset, så er det rart at have et flot rum, og det har I her. Alle værelserne er udstyret med aircondition, LCD-tv med internationale kanaler og pengeskab.

Området

Når I er på Sicilien, må I have det hele med. Besøg mørke Catania, hvor husene er lavet af lavasten fra den aktive vulkan Etna, der bestemt er et besøg værd. Besøg Messina, hvor det er en oplevelse i sig selv at se den smukke natur. I må ikke snyde jer selv for en køretur på ”barok-ruten”. Turen starter i Noto, der er en af de bedst bevarede historiske byer på Sicilien. Ruten er 70 km og går igennem Ragusa, Ispica og Modica, hvor de mange seværdigheder lægger op til stop undervejs.

I Palermo er der stor kulturel diversitet, hvilket byen har fået gennem tiden. Det er svært at finde andre italienske byer med et så mangfoldigt præg som Palermo.

Palermo er overordentlig spændende at besøge, fordi du fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier og fordi det er en levende by med spændende restauranter, cafeer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags. Alt dette finder du bare 30 km. fra Hotel Tonnara Trabia.

Faciliteter på stedet

Internetadgang *JaGratis Wi-Fi
PoolJaIndendørs og udendørs pool
BørnepoolJa
StrandJa
RestaurantJa
AirconditionJa
Kæledyr tilladtJa
ParkeringJaDer er gratis parkering
ElevatorJa
ReceptionJa
GarageJa
All inclusiveNej
Vaskemaskine eller vaskeriJa
I by eller landsbyJa
TennisNej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Dobbeltværelserne på Hotel Tonnara Trabia er lyse og smagfuldt indrettet med aircondition, LCD-tv med internationale kanaler og pengeskab.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Halv pension
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Havudsigt (pr. person) 595 kr.
 Kaskoforsikring til bilen 250 kr.
 Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn)  350 kr.
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Pris i alt fra

14.760kr.

Minimum 7 overnatninger for dette værelse

KLIK FOR MERE INFO