fbpx

Hotel Rubinstein er et fantastisk 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Krakows historiske by

Hotel Rubinstein ligger i en bygning helt tilbage fra det 15. århundrede, og er et boutique-hotel der ubesværet kombinerer traditionel elegance, moderne faciliteter og luksuriøs indkvartering. Hotellet ligger i Kazimierz distriktet, som i høj grad tager enhver besøgende med gennem fortidens Krakow.

Hotellet

Hotel Rubinstein går langt tilbage i tiden. Hotellet er opkaldt efter den første kvinde i kosmetikbranchen, da hun dengang boede i nærområdet. Alle værelserne er elegant indrettet, har moderne bekvemmeligheder og en fredelig plads, hvor du virkelig kan slappe af i god komfort. Der findes en lang række forskellige værelsestyper for at sikre, at der er noget der passer til enhver gæsts behov.

På Hotel Rubinstein finder man den kombinerede restaurant og bar, Szeroka 12. Her kan man nyde et væld af lokale og polske retter. Restauranten har en meget hyggelig og behagelig atmosfære, og sætter i den grad stemningen til en god og mindeværdig aften.

Endelig har Hotel Rubinstein eget fitnesscenter med sauna, hvilket gør hotellet til et ideelt sted, hvad enten man som gæst ønsker en aktiv eller afslappende ferie.

Området

Med en rejse til Hotel Rubinstein i Krakow kan man få det hele! Et blomstrende kulturliv, hvor specielt operaen er en fantastisk oplevelse i sig selv. Der er livligt cafe- og restaurantliv, spændende historier, smukke og historiske bygninger, gode shopping-muligheder og venlige, imødekommende beboere. Kort sagt – med en rejse til Krakow kan man opfylde ethvert behov!

Med et ophold på Hotel Rubinstein kan man nemt og bekvemt komme rundt mellem de forskellige seværdigheder. Oplev blandt andet den gamle by, Europas største middelaldermarkedsplads, Rynek Glowny og Mariakirken, med den fantastisk flotte altertavle. Derudover er det jødiske kvarter bestemt en oplevelse værd. Har du set Schindlers Liste, vil det muligvis vække minder tilbage til de bemærkelsesværdige, historiske scener. Endelig bør Det Kongelige Wawel Slot opleves, blandt andet fordi det er udformet i et væld af forskellige stilarter.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej Kæledyr er ikke tilladt
Parkering Ja Parkering er mulig mod reservering og gebyr på 100 PLN per dag
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

[contact-form-7 id="3677" title="Search result form"]