fbpx

Nyd en ferie på Hotel Regent i det smukke Parioli-kvarter i det nordlige Rom, kun 15 minutters gang fra Villa Borghese.

Villa Borghese er en stor og meget smuk park, der er grøn og frodig med søer og springvand. Her kan man nyde en medbragt picnic, sejle i både på en af søerne og gå på opdagelse.

Der er cirka 20 minutters transport fra Hotel Regent til centrum af Rom, som ikke gør det store, da I kommer til at se og opleve endnu mere af den fantastiske storby. I kommer til at opleve en mere autentisk del af Rom, men med alle muligheder for at tage ind til det livlige centrum.

Hotellet

Hotel Regent rummer 201 værelser og har egen bar og restaurant. Der er gratis Wi-Fi, lounge område og receptionen har 24-timers åbent. Piazza del Popolo og metrostationen Flaminio ligger cirka 20 minutters gang derfra. Man kan også tage lokaltoget fra Euclide Station, som ligger lige rundt om hjørnet. I området finder I Roms Zoologiske have. Skal I til koncert, er Hotel Regent en oplagt mulighed.

Værelserne er 19 m² og alle udstyret med en stor komfortabel dobbeltseng, skrivebord og stol. På det private badeværelse er der bruser/badekar og hårtørrer. Der er aircondition, værdiboks, TV, telefon og minibar. Værelserne på Hotel Regent er desuden allergi-venlige. Indretningen er klassisk og inspireret af de elegante bygninger, der ligger omkring hotellet. Farverne er rolige og interiøret er i mørkt træ, hvilket giver værelserne en hyggelig atmosfære.

Området

Ikke langt fra Hotel Regent ligger området Nomentano, som er et dejligt område for dem, der er interesserede i gamle vartegn, kunst og museer. Det er et semi-centralt villakvarter i den nordlige del af byen, som vil overraske dig med sine grønne områder og hyggelige stemning. Området er ideelt til dem, der leder efter et mere afslappet ophold. Det er desuden hjemsted for ambassader og støder op til Roms universitet. ”Must sees” her er blandt andet Santa Costanza kirken, de jødiske katakomber og Casino Nobile museet. Derudover er Mussolinis gamle bopæl, som i dag er en raffineret restaurant, bestemt et besøg værd.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr kan medbringes på forespørgsel mod eventuelt gebyr.
Parkering Nej
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Værelserne er 19 m² og alle udstyret med en stor komfortabel dobbeltseng, skrivebord og stol.

På det private badeværelse er der bruser/badekar og hårtørrer. Der er aircondition, værdiboks, TV, telefon og minibar.

Værelserne er desuden allergi-venlige. Indretningen er klassisk og inspireret af de elegante bygninger, der ligger omkring hotellet. Farverne er rolige og interiøret er i mørkt træ, hvilket giver værelserne en hyggelig atmosfære.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat 6 euro pr. person pr. nat
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO