Oplev den skønne nordtyske havneby Kiel og bo på det 4-stjernede Hotel Maritim Bellevue Kiel med en fantastisk udsigt til Kiel Fjord. Hotellet emmer af det maritime miljø, som ses og opleves overalt. Med udsigt over den flotte og travle Kielerkanal står Hotel Maritim Bellevue Kiel stolt som kongen på sin trone.

Hotellet er moderne med swimmingpool og sauna, som er til fri afbenyttelse. Trods moderniteten er der en hyggelig atmosfære, som emmer af sejler-mentalitet. Hotellets bar er, som resten af hotellet, bygget op i et originalt sejler-tema, hvor mange små modelskibe kan nydes.

Vil I hellere se krydstogtsskibene i normal størrelse, kan det ske påHotel Maritim Bellevue Kiels store terrasse. Her er det også muligt, at nyde mad fra den gode restaurant. Hotelværelset har alle moderne faciliteter som kabel-TV, fladskærm, pengeskab og minibar. I kan tilmed få egen balkon med udsigt over kanalen, hvis I tilkøber opgradering til superior værelse.

Tag på opdagelse i Kiel

Går I ned af den flotte promenade foran Hotel Maritim Bellevue Kiel, tager det ikke mere end nogle få minutter, før I er i centrum af Kiel. Byen er hovedstaden i delstaten, Schleswig Holsten – en by med historie tilbage fra det 6. århundrede. Byen ligger i Nordtyskland kun 80 km. fra den dansk-tyske grænse og har mere end 240.000 indbyggere.

Kiel er især kendt for sine stolte sejler-traditioner og deres årlige regatta, som er verdens største. Kiel har desuden en hyggelig gammel bydel, hvor et besøg i Nikolai Kirken kan anbefales. Byens mange museer gør også, at det er let at bruge tre dage i byen. Laboe Naval Memorial er også et besøg værd. Specielt en guidet rundtur i ubåden, som ligger lige ved siden af, er utrolig interessant.

Byen er spækket med gode restauranter og hyggelige cafeer. Derudover kan jeres shopping-lyst også blive stillet, da byen har en attraktiv gågade med alle de store mærker repræsenteret og et stort indkøbscenter. Alt sammen ligger i nærheden af Hotel Maritim Bellevue Kiel.

Verdenskendt julemarked

Vælger I at tage afsted til Hotel Maritim Bellevue Kiel i december kan I opleve julemarkedet i Kiel, der strækker sig over en hel måned. Det byder bl.a. på julekoncerter, en kæmpemæssig skøjtebane, et pariserhjul, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt over byen og Kiel Fjord og så selvfølgelig de mere end 100 boder, der faldbyder alverdens lækre og hyggelige julegodter.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Hotel Maritim Bellevue Kiel.
 • 1 x 3-retters menu pr. person (efter køkkenchefens valg) i hotellets restaurant.
 • Morgenbuffet alle dage.
 • Fri adgang til swimmingpool og sauna.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Inden- og udendørs pool
Børnepool Nej
Strand Ja
Restaurant Ja
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod eventuelt gebyr
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen har døgnåben
Garage Ja
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder


JaNej


JaNej
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

De lyse værelser er 32 m² og indeholder en komfortabel dobbeltseng, et moderne badeværelse og en balkon med kig til naturen.
Værelset er derudover udstyret med fladskærms-TV, gratis Wi-Fi, mini-bar, telefon, hårtørrer og kaffe/the faciliteter.
Indretningen er komfortabel med kvalitetsmøbler i maritime farver. Stilen er enkelt og sejler-temaet kan fornemmes på værelserne.

Med værelset følger desuden:
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Hotel Maritim Bellevue.
 • 1 x 3-retters menu pr. person (efter køkkenchefens valg) i hotellets restaurant.
 • Morgenbuffet alle dage.
 • Fri adgang til swimmingpool og sauna.

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Gratis afbestilling
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO