fbpx

Velkommen på det 4-stjernede Hotel L'Ermitage

Det 4-stjernede Hotel L'Ermitage ligger i Tallinn i De Baltiske Lande. Det er moderne indrettet, hvilket både kan ses på inder- og ydersiden af hotellet. Hotellets møbler er nøje udvalgt, og vidner om et moderne hotel der er opmærksom på selv de mindste detaljer. Bygningen kan genkendes på lang afstand ved sin unikke facade beklædt med kobber.

Hotel L'Ermitage har komfortable i alt 122 værelser og har alle en spektakulær udsigt ud over det nærtliggende område. På værelset finder man mini-bar, pengeskab, fladskærms-tv, skrivebord, gratis Wi-Fi. Ligeledes har alle værelser privat badeværelse og toilet.

Hotellet har derudover to restauranter, restaurant L'Ermitage og restaurant Katze. Her kan gæsterne på hotellet vælge mellem et stort udvalg på morgenmadsbuffeten, der dagligt serveres på begge restauranter.

Endelig har Hotel L'Ermitage en lobbybar, hvor gæsterne frit kan nyde en drink, konferencesal, privat sauna og jacuzzi. Hotellet tilbyder ligeledes parkering til sine gæster. Har man brug for parkering, findes der parkeringspladser ude foran hotellet. Hotellet tilbyder ligeledes parkeringsfaciliteter i garage for et tillægsgebyr.

Hotellets beliggenhed og området omkring

Det 4-stjernede Hotel L'Ermitage har en fantastisk beliggenhed i centrum af Tallinn. Det ligger lige ved siden af den gamle bydel, i den roligste og grønneste del af byens centrum. I nærområdet finder man forskellige disktrikter, som alle differentierer sig på forskellige måder.

Oplev eksempelvis det kreative og hurtigt udviklende distrikt, Kalamaja. Kalamaja betyder faktisk ”fiskere” på estisk og kommer af, at området i 1400-tallet primært var beboet af fiskere. I dag skiller området sig især ud grundet de farverige træbygninger.

Bare fem minutter fra Hotel L'Ermitage finder du blandt andet Tallinns gamle og historiske rådhusplads, placeret i hjertet af den gamle bydel. Du kan desuden nå havnen på ti minutter, og lufthavnen på cirka 20 minutter. Her finder du et utal af restauranter, caféer og små markeder.

Har man ønske om at opleve større dele af Tallinn, er der rig mulighed. I nærområdet findes nemlig gode forbindelser med offentlig transport, som kan tage dig ud fra centrum af byen. Besøg eksempelvis bykvarteret Kadriorg, som kan berige din ferie med mange museer og store indkøbscentre.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej Kæledyr er ikke tilladt
Parkering Ja Reservering er mulig mod gebyr på EUR 13 per dag.
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel L'Ermitage
Hotel L'Ermitage
Hotel L'Ermitage
Hotel L'Ermitage
Hotel L'Ermitage
Hotel L'Ermitage
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
Room image

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY