Skotlands charmerende hovedstad, Edinburgh, emmer af historie, hygge og venlighed. På denne rejse bor I centralt på 4*Hotel Hanover 71 Suites, så I har de bedste muligheder for at opleve byen.

En rejse til den skotske hovedstad, Edinburgh, er en rejse alle bør foretage mindst én gang i livet. Her er en helt eventyrlig stemning med gamle slotte fra fordums tid, brostensbelagte gader, lyden af sækkepiber og smagen af whisky.

Læg f.eks. vejen forbi The Old Town og gå turen ad The Royal Mile, det knap 2 km lange hovedstrøg, hvor I kan shoppe, spise en dejlig frokost på en klassisk pub og lade jer betage af de historiske omgivelser. Eller hvorfor ikke tage et smut ud af byen og opleve det legendariske og storslåede skotske højland? I Edinburgh og omegn er der oplevelser og muligheder, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne rejsende!

 

Hotellet

Hotel Hanover 71 Suites ligger i New Town, beliggende centralt i Edinburgh. Området, New Town, er det oplagte sted at være hvis man elsker shopping og gode restauranter. Hotellet ligger tæt på mange af de attraktioner, som man bare må se - f.eks. ligger Edinburgh Castle, Skotlands National Museum og meget mere under 1 km fra hotellet. Så du kan opleve Edinburgh, som det er ment som turist, nemlig til fods!

Hotel Hanover 71 Suites har i alt 27 værelser, som alle er charmerende med et smukt og moderne interiør. Derudover Wifi er gratis på hotellet.

Edinburgh

I Edinburgh venter masser af oplevelser. For enden er the Royal Mile finder I endda en slukket vulkan, hvorfra I har den mest fantastisk udsigt over byen, da toppen er 250 meter over havets overflade. I må heller ikke snyde jer selv for en tur på slottet, Edinburgh Castle, der troner op i centrum af byen. Læs mere om det her!

Det er også oplagt at tage en tur tilbage i tiden og besøge Mary Kings Close. Der bor cirka 500.000 indbyggere i byen og byens størrelse gør også, at langt de fleste turistattraktioner ligger i gåafstand. Der er dog gode billige buslinjer, hvis I ønsker det.

Edinburgh har utrolig mange musser, her er nogle af dem vi mener, er et besøg værd:

Royal Museum, Museum of Edinburgh, The Writers’ Museum, Museum of Scotland, National Gallery of Scotland, Scottish National Portrait Gallery, Museum of Childhood, Palace of Holyroodhouse, Scottish National Gallery of Modern Art og Our Dynamic Earth.

Den hyggelige stemning på de mange pubber skal også opleves. Når mørket falder på, så starter øllet med at flyde på Grassmarket. Her er der live musik og liv og glade dage.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Offentlig parkering i nærheden for 12.5 GBP pr. dag
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.


JaNej


JaNej


JaNej
  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.


JaNej


JaNej


JaNej