fbpx

Hotel Galles Milano

Hotel Galles Milano ligger på en af de bedste shoppinggader i Milano, Corso Buenes Aires og tæt på en metrostation. Her har I en oplagt base, når I skal udforske byens mange seværdigheder. Alle værelserne på Hotel Galles Milano er individuelt indrettet og udstyret med gratis wi-fi, aircondition og flotte toiletfaciliteter. Hotellet har egen wellness-afdeling med sauna og tyrkisk bad. I har ligeledes mulighed for at slappe af i hotellet indendørs pool. Hotellet tilbyder også mange forskellige massagebehandlinger.

Domkirken ligger kun fire metrostop fra hotellet, og hovedbanegården er kun 15 minutters gang fra hotellet.

Milano

Milano er Italiens hovedstad hvad forretningsliv, design og mode angår. Det er samtidig en by med fantastisk kunst og kultur samt et glamourøst natteliv. En rejse til Milano sikrer dig en storbyoplevelse med livlig atmosfære og charmerende italienske gader og stræder.

Den lyse marmorkatedral, Duomo di Milano, med dens spektakulære arkitektur og uendelige detaljer, er et uundgåeligt must-see. Den storslåede gotiske kirke blev bygget omkring 1386, og siden da er kirken gået gennem flere arkitektoniske stilarter, fordi det tog mange år at bygge katedralen færdig. Derfor kan I finde stilarter inden for både barok, neoklassisk og neogotisk, selvom den primære arkitektur er gotisk. Nogle af spirene på kirkens top stod først helt færdige omkring 1958, hvilket bevidner om kirkens årelange tilblivelse. På taget er en fantastisk panoramaudsigt ud over hele byen, som I ikke må snyde jer selv for at opleve.

Bylivet

Milano besidder også mange andre fantastiske seværdigheder som Sforzesco Slottet, Pinacoteca af Brera med sin mageløse samling af italienske mesterværker, La Scala operaen og Leonardo da Vincis sidste nadver i Kirken Santa Maria delle Grazie.

For de modeinteresserede er det absolut vigtigt ikke gå af glip de verdensberømte designere på Via Della Spiga og Via Montenapoleone. Sidstnævnte er Europas dyreste shopping gade med de mest eksklusive butikker og modehuse.

Rundt om centrum af Milano ligger flere dejlige områder af byen. Et af dem er eksempelvis det hyggelige Navigli distrikt. Her kan man tage på rundfart i de charmerende kanaler og nyde synet af de italienske huse og bygninger. Efterfølgende kan man nyde en espresso eller drink fra en af fortovscafeerne med udsigt til den skønne kanal. Historien går på, at det var den verdensberømte kunstner, Leonardo Da Vinci, som udtænkte konstruktionen af kanalerne.

Navigli distriktet er også kendt for at være det område med allermest kunst, så er I kunstinteresseret, er det stedet at tage hen. Der er også flere grønne områder ved Navigli, som byder på frisk luft og skøn duft af blomster, hvis I vil have et par timer ude af storbyen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Indendørs pool
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Mod gebyr
Parkering Ja I garage - mod gebyr på 27 euro pr. dag
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Ja
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Alle værelserne på Hotel Galles Milano er individuelt indrettet og udstyret med gratis wi-fi, aircondition og flotte toiletfaciliteter.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO