fbpx

Hotel Dnister - når luksus er en by i Østeuropa

Gå på opdagelse i den historiske storby Lviv i Ukraine, hvis centrum kan bryste sig af at være på UNESCO’s verdensarvsliste. Rejsen er inklusiv direkte fly, ophold på det 4-stjernede Hotel Dnister og morgenmad alle dage.

Hotel Dnister Premier er et flot 4-stjernet hotel, der er placeret i Lviv i Ukraine. Hvis man lytter godt efter, kan man høre historiens vingesus fra vinduet. Hotellet er nemlig opført i Lvivs gamle bydel, hvor det har tronet siden 1983. Hotellet er dog løbende blevet moderniseret, og inkluderer nu både restaurant, bar og wellnessområde.

Start dagen i hotellets restaurant, hvor du kan nyde en velassorteret morgenmadsbuffet. Her finder du en europæisk inspireret morgenmadsbuffet, der også inkluderer ukrainske specialiteter, hvis du føler dig mere eventyrlysten. Hvis det er godt vejr, kan du nyde morgenmaden på hotellets terrasse. Herefter burde du være tanket op med ny energi til at udforske skønne Lviv.

Lviv - en historisk by

Du har måske aldrig hørt om Lviv, der med sine lidt over 700.000 indbyggere langt fra er den største by i Ukraine. Byen er dog ikke gået særligt mange eksperters næse forbi, heriblandt UNESCO, der har byen i kikkerten. Lviv har dog også en historisk særstatus. Siden den blev grundlagt omkring 1200-tallet, har den ukrainske by, der ligger tæt på den polske grænse, været under skiftende herredømme. Alt lige fra kosakker, svenskere, sovjet, østrigere og polakker haft magt over byen. Lvivs velbevarede bymidte har derfor mange spændende historier at fortælle om europæiske krige og nationaliteter. Det er blandt andet en af grundene til, at den smukke gamle bydel i 1990’erne blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste som værende af speciel verdenshistorisk betydning.

På opdagelse i Lviv

Lviv er heldigvis ikke længere omdrejningspunktet for krigshistorier. Efter Sovjetunionen slap sit tag i byen, har Lviv haft travlt med at distancere sig fra sovjetisk kultur og i stedet finde sin egen identitet. Bygninger er blevet malet i lyse farver, nye hoteller er åbnet, og bylivet blomstrer som aldrig før.

Lviv bærer stadig præg af de mange forskellige nationaliteter, der gennem tiden har boet i byen. Her finder du blandt andet autentiske pizzeriaer og vinbarer samt kunstgallerier, historiske monumenter, katedraler og museer. Nævneværdig er især Lviv National Art Gallery, der byder på malerier af kunstnere som Rubens, Goya og Bruegel samt Lvivs smukke operahus. Kulturguiden Lonely Planet sammenligner Lvivs kulturliv med kulturelle hovedstæder som Prag eller Krakow – vel at mærke inden for mange udefrakommende begyndte at valfarte til byen.

Søde fristelser

Der er især noget at komme efter, hvis du kan lide smagen af chokolade. Lviv ser chokolade som et håndværk, de i den grad ærer. Byen har endda sin egen chokoladefestival i oktober. Slå et smut forbi Lviv Handmade Chocolate på Serbska Street, der er intet mindre end to etager fyldt med lækker chokolade. Bagefter kan du nyde Lvivs stolte kaffehustradition, hvor mange kaffehuse skaber deres egen bryg.

Hvis du trænger til en lille drink ovenpå dagens strabadser, kan du sætte kursen tilbage mod Hotel Dnister. På hotellets 9. etage, finder du nemlig en cocktailbar med en fantastisk udsigt over byen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej Mod forespørgel og tillæg
Parkering Ja Privat parkering med vagt
Elevator Ja
Reception Ja 24-timers åbent
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Rejsen er inklusiv direkte fly, ophold på det 4-stjernede Hotel Dnister og morgenmad alle dage.

Hotellets værelser har en smuk udsigt over Lvivs gamle bydel.

Alle værelserne er udstyret med wifi, tv og aircondition, og hotellets bar ligger på 9. etage, der leverer en unik udsigt over byen.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO