fbpx

Hotel Diva Spa når der skal være afslapning for alle pengene!

Hotel Diva Spa er et moderne spa-hotel i Kolobrzeg i Polen. Hotellet ligger i en stille park ved havet, kun to minutters gang fra stranden, som er et vidunderligt og yndet sted at tage en gåtur. Hotellet lader jer nyde godt af den smukke udsigt til Østersøen, som lægger en dæmper over den ellers hektiske hverdag. Her finder man både komfort og luksus på ét og samme hotel.

Hotel Diva Spa har rummelige, flotte værelser med bad og altan. På værelset finder man bland andet et lille møblement til at slappe af i, satellit-tv, gratis internetadgang, køleskab, og på den behagelige seng ligger en badekåbe, så man er klar til sine wellness behandlinger. Der kan lejes strandskærme og liggestole på hotellet, som man kan tage med ned på de lange, brede sandstrande som ligger bare 200 meter væk fra hotellet.

Hotellet har et af byens flotteste behandlings- og pool-områder. Her findes også en saltgrotte, der er god til at lindre allergier og luftvejssygdomme. Den forbedrer desuden din vejrtrækning, og man kan af den grund opnå et større overskud. Personalet påHotel Diva Spa imødekommer hver enkelt gæst, og de forskellige wellness muligheder gør opholdet helt eksklusivt afslappende for krop og sjæl. Som børnefamilie er Hotel Diva Spa også en oplagt destination. Hotellet byder på et legerum med blandt andet bordfodbold og bordtennis, som kan holde børnene beskæftiget i timevis.

Området

Hotel Diva Spa ligger i en frodig og smuk del af Kołobrzeg, cirka en kilometer fra Kołobrzeg Station, hvilket gør dette et perfekt sted til hvile og spa - og så er det nemt at komme hertil. Ikke langt fra hotellet finder man grønne områder, hvide sandstrande og den rolige Østersøen.

Langs sandstranden er der flere steder, som er med til at sætte prikken over i’et på din aftengåtur. Oplev det fine fyrtårn, som tårner op tæt på strandkanten, eller tag ud på molen. Her ligger en hyggelig café, hvor udsigten kan nydes mens man får mad og drikke. Alt sammen finder du i nærheden af Hotel Diva Spa.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Indendørs pool
Børnepool Ja Indendørs pool
Strand Ja
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er ikke tilladt
Parkering Ja Mod eventuelt gebyr
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåben reception
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
Hotel Diva Spa er et moderne spa-hotel i Kolobrzeg. Hotellet ligger i en stille park ved havet, kun 2 minutters gang fra stranden, som er et vidunderligt sted at tage en gåtur.
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

[contact-form-7 id="3677" title="Search result form"]