fbpx

Kør selv-ferie med udsigt over den smukke Trasimenosø

Hotel Cavalieri er et tre-stjernet hotel med en formidabel udsigt udover Trasimenosøen. Med et ophold på Hotel Cavalieri har du den perfekte base for at opleve både natur, historie og kunst. Alt sammen i hjertet af Italien i Umbrien.

Her får i 7 dage med halvpension fra lørdag til lørdag for bare 1.895 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Hotellet

I bliver indlogeret på et af hotellets 35 dobbeltværelse. Enkelte værelser kan tilbydes med balkon med udsigt over søen og den omkringliggende og smukke natur. Alle værelser har satellit-tv, minibar, telefon og aircondition, og så har alle værelser privat badeværelse. 

Hotel Cavalieri tilbyder gratis parkering, hvilket gør opholdet for specielt kør selv-feriegæsterne både nemmere og mere bekvemt. Da hotellet ligger placeret højt på en bakke, har hotellet den flotteste panoramiske udsigt over Trasimenosøen fra både poolen og den udendørs terrasse. Hotellet har desuden egen bar og en restaurant, som serverer et udsøgt udvalg af specialiteter fra Umbrien.

Hotel Cavalieri er familieejet og er altid behjælpelige med et råd eller to, hvis man har behov for at vide nærmere om oplevelser, udflugter eller det omkringliggende område. Om spørgsmålene melder sig dag eller nat spiller ingen rolle, da hotellets reception har døgnåbent, og de kan til hver en tid hjælpe.

Området

Hotellet ligger placeret på en bakke omringet af oliventræer og gamle egetræer, og vidner i den grad om Umbriens naturlige skønhed. Hotellet ligger bare 900 meter fra det historiske centrum i byen Passignano. Her kan man slentre gennem de små, hyggelige gader, som prydes af de lokale restauranter, cafeer og butikker. I samme omgang kan man ligeledes slentre en hyggelig tur langs vandet, da byen ligger direkte ud til søen. En tur langs søen ved solnedgang giver i den grad anbefales og giver ro på sjælen.

Med base på Hotel Cavalieri bor I i hjertet af Italien i regionen Umbrien. Herfra er der kun 30 minutters kørsel til flere byer, såsom Perugia og Assisi. Derudover er der kun en times kørsel til Toscana, som er en af Italiens mest kendte regioner. Er man vin-interesseret kan en tur til blandt andet Montalcino anbefales, da vinen Brunello har fødested her. Har man derimod lyst til at kombinere ferien med det pulserende storbyliv, ligger Firenze cirka halvanden time fra hotellet i bil og Rom kan nås på knap 2,5 time.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Nej
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja Åbent alle 24 timer i døgnet
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

I bliver indlogeret på et af hotellets 35 dobbeltværelse. Enkelte værelser kan tilbydes med balkon med udsigt over søen og den omkringliggende og smukke natur.

Alle værelser har satellit-tv, minibar, telefon og aircondition, og så har alle værelser privat badeværelse. 

Her får i 7 dage med halvpension fra lørdag til lørdag.
Dette er en oplagt mulighed for kør selv-ferie. Skulle der ønskes fly og billeje til opholdet, kan dette også arrangeres.

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Halv pension
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 

Vælg venligst en dato for at se priser

Minimum 7 overnatninger for dette værelse

KLIK FOR MERE INFO
Room image