fbpx

Hotel Carrobbio Milano har øje for de små detaljer

Det elegante, stilfulde og hyggelige Hotel Carrobbio Milano er et 4-stjernet hotel i Milano. Det venlige og hjælpsomme personale vil sørge for, at I får det bedst mulige ophold.

Hotel Carrobbio Milano rummer 56 fine værelser. Enkelte værelser har egen terrasse og andre endda privat have tilknyttet. Hotellet har sin egen bar, La Corte, hvor I kan nyde en aperitif eller varme drikke. I kan også nyde en drink ledsaget af musik i hotellets smukke og hyggelige vinterhave. Morgenmaden serveres fra kl. 07.30 til 10.30 i morgenmadslokalet og indtil kl. 12.00 i baren, så I kan tage morgenen I jeres tempo.

Området

Med sin fantastiske placering i området Sant'Ambrogio befinder Hotel Carrobbio Milano sig lige i hjertet af det historiske område i Milanos centrum. Med den fantastiske placering er der ikke langt til shopping, lækre caféer og restauranter, eller de mange store pladser, som man finder rundt omkring i byen.

Hotel Carrobbio Milano ligger inden for gåafstand til mange berømte seværdigheder, blandt andet med fem minutters gang fra Duomo di Milano. Den smukke domkirke ligger på Piazza del Duomo og tog efter sigende over 400 år at bygge. Det er én af de største domkirker man finder i verden og helt klart én af Milanos helt store seværdigheder. Før turen går ind i kirken, bør man spadsere en tur rundt om domkirken. På denne måde får du oplevet det store arbejde, som ligger bag den fantastiske domkirke. Det er ikke uden grund, at domkirken tog lang tid at bygge. Domkirken byder på intet mindre end knap 2300 små statuer på den ydre side.

Fra Hotel Carrobbio Milano er der desuden også kun ti minutters gang til operahuset La Scala. La Scala er et gammelt operahus, som stammer helt tilbage fra år 1778. Med operahusets seks balkoner vil enhver forestilling give en oplevelse i særklasse.

Hvis man ønsker at opleve Milano uden for centrum, er der rig mulighed for at tage med offentlig transport. Tag blandt andet metroen fra stationerne S. Ambrogio og Missori, eller tag på tur med Letbanen fra det nærliggende stop, Carrobbio.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Tilladt efter aftale og mod gebyr
Parkering Ja Privat parkering for 30 euro pr. dag
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Kun i hverdage og mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Værelserne er udstyret med aircondition, minibar og pengeskab. Der er fladskærms-tv med digitalkanaler og gratis trådløs internetadgang.

Alle værelserne har telefon og skrivebord. Badeværelserne er en kombination af bruser og badekar samt indeholder bidet, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Værelserne har en moderne og stilfuld indretning med en italiensk varme over sig.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat 5 euro pr. person pr. nat
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO