Det tre-stjernede Hotel Arbes ligger centralt i Prag med gå-afstand til flere seværdigheder. Oplev blandt andet Karlsbroen, Nationalteatret, Prags berømte borg og den nærtliggende St. Vitus domkirke til fods.

Hotel Arbes er et hyggeligt, trestjernet hotel. Det ligger tæt på Arbes pladsen og den frodige Kinksky have i Prags historiske centrum. Hotel Arbes har 27 stilfulde værelser fordelt på fire etager. Hotellet åbnede i 2001, og alle hotellets værelser er udstyret med nye møbler i gammel stil, satellit-TV og minibar. Dertil har alle værelser eget toilet og bad.

Hotel Arbes tilbyder en lang række services, som i den grad kan berige ethvert ophold. I stueetagen findes hotellets døgnåbne reception og lobby. Lobbyen er indrettet med en bar, ildsted, satellit-tv, computer med internet samt behagelige siddepladser. Området er indrettet således, at det både kan bruges til møder og afslapning grundet den rolige og hyggelige atmosfære.

Den dertilhørende lobbybar har åben stort set hele dagen. Fra 09.00 til 02.00 om morgenen serveres der blandt andet vin, øl og sodavand til gæsterne på Hotel Arbes. Stedets charmerende vinkælder-restaurant serverer en omfattende morgenbuffet samt tjekkiske og internationale retter for grupper ved forespørgsel.

Prag er oplevelsernes by.

Hotel Arbes har beliggenhed ved foden af Petrin-højen og det tager derfor næsten ingen tid at komme rundt til de forskellige seværdigheder. Med en gåtur på 10-12 minutter kan I opleve nogle af de mest berømte Prag-seværdigheder, såsom Karlsbroen og Nationalteatret og Prags Borg. Ønsker man derimod at opleve større dele af Prag, er hotellet beliggende bare tre minutter væk fra nærmeste metrostation (Linie B).

Da hotellet ligger så centralt, er der ikke mere end 15 meter til nærmeste restaurant. Her vil det være muligt at opleve det tjekkiske køkken i de naturlige rammer til næsten ingen penge. I nærheden findes også en lang række shopping centre, så skulle man få lyst til at berige sine oplevelser med nyt til garderoben, er dette også en mulighed.

Særtilbud

Lige nu kører vi et helt specielt særtilbud på en rejse til Prag med ophold på Hotel Arbes. Rejsen bestilles nedenfor under "Særtilbud: Rejse for 2 til Prag".

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Ja Tillad mod anmodning og eventuelt gebyr
Parkering Ja Parkering mulig ved reservering og mod gebyr på EUR 15 om dagen
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):
  • Antal på stedet:
  • Antal sovepladser:
  • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.


JaNej


JaNej


JaNej




  1. Vælg indkvartering
  2. Personoplysninger
  3. Godkend
  4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.


JaNej


JaNej


JaNej