fbpx

Executive Hotel

Executive Hotel er et moderne 4-stjernet hotel i udkanten af Siena, og kun 2 kilometer fra det historiske centrum. Togstationen ligger kun 2 minutters gang fra hotellet, og med tog tager det kun 5 minutter til centrum af byen.

Hotellet ligger i fredelige omgivelser med en stor og frodig park som nabo. Hotellet er en oplagt base, når området skal udforskes. Det kan især anbefales at se nærmere på Chianti-området, San Gimignano, Pienza og Montalcino. Det er også oplagt at besøge Firenze, som kun er en times kørsel fra hotellet.

Under hele opholdet på Executive Hotel har I gratis parkering. Alle 70 værelser er indrettet elegant og i et moderne design. De er udstyret med eget bad, minibar og aircondition.

Executive Hotel er et fantastisk sted at koble af men lægger samtidigt også op til at udforske lokalområdet, som du kan læse mere om herunder.

Siena

Siena er en af Italiens smukkeste middelalderlige by. Siena siges at være blevet grundlagt af Senius, søn af Remus, en af de to legendariske grundlæggere af Rom. Derfor er Sienas emblem en ulv. Byen ligger over tre bakker med centrum på den store piazza del Campo, hvor det romerske forum plejede at være. Pladsen er Siennas hjerte og er især kendt for det berømte Palio-løb, et hestevæddeløb rundt om pladsen to gange hver sommer. Pladsen er domineret af den røde Palazzo Pubblico og tårnet, Torre del Mangia. Sammen med Duomo of Siena og Palazzo Pubblico blev de bygget i samme periode i slutningen af 1200-tallet.

Hvis I har mod på lidt ekstra motion, vil en gåtur på op over 500 trin belønne jer med en vidunderlig udsigt over Siena og omgivelserne. Museet tilbyder nogle af de største Siena-malerier. Bl.a. huser Sala del Concistoro nogle af Domenico Beccafumis smukkeste freskoer.

Chianti-området

Mellem Firenze og Siena ligger Chianti-dalen eller Chianti-området, som det også kaldes. Chianti-området er stort set altid blevet betragtet som hjertet af det gamle Toscana, kendt over hele verden for sine berømte vine. Området har en rig historie og en vintradition fra det 13. århundrede. Det gør Chianti til et ideelt sted for dem, der ønsker at tage på ture blandt vinmarker, bakker og karakteristiske små landsbyer.

I hver af disse små byer kan du rende ind i kældre, slotte eller enkle bondehuse. Deres navne er forbundet det berømte Gallo Nero-mærke, symbolet på en Chianti udmærkelse.

Chianti-området byder også på smukke udsigter til vingårdsdækkede bakker, storslåede skove af kastanjer og egetræer og maleriske middelalderlige landsbyer rig på kunstneriske vidnesbyrd. Et godt eksempel er f.eks. byen Greve in Chianti med sin gamle trekantede piazza foret med byhuse, porticoer og loggier.

En anden typisk by er Radda in Chianti, der stadig finder stolthed i sin oprindelige bymur, charmerende landsbybillede, Podestà-paladset og det gamle slot. For ikke at nævne de to enkle, men spændende romanske sognekirker.

Castellina in Chianti er også værd at besøge, da byen har en karakteristisk central piazza gennemskåret af den middelalderlige Via delle Volte og Gaiole in Chianti. I nærheden - i Fonterutoli og i San Leonino - finder man historiske slotte.

Overraskelserne i dette smukke område er mange, lige fra gamle traditioner og gastronomiske specialiteter, til dyb kærlighed og respekt for det fremragende egnsprodukt: Chianti-vinene.

Montalcino

"Druen gør pigernes ben smukke!" siger de i Montalcino. Det siger de, når de tænker på dengang, de skulle bruges til at presse de nye druer med bare fødder i rummelige kar. Byen ligger ca. 50 minutters kørsel fra Siena.

Montalcino er fødestedet for Brunello, en af de mest berømte og mest værdsatte italienske vine i verden. I 1980 var Brunello den første italienske vin der opnåede den prestigefyldte DOCG status. Alt dette er takket være Ferruccio Biondi Santi's geni, eller dovenskab, i 1888 da han besluttede sig for ikke at blande Sangiovese druer, men at lade dem modne alene, i fade af eg eller kastanje. Med det lagde man fundamentet for en af verdens bedste vinområder. Dog er Montalcino også mere end vin, og byen i sig selv er absolut et besøg værd med sine flotte gader og gode restauranter.

Arezzo

Arezzo er en af de rigeste byer i Toscana på grund af sine mange guldsmede. Beliggende i det sydøstlige Toscana ligger det på en bakke ved krydset mellem fire dale: Val Tiberina, Casentino, Valdarno og Valdichiana.

Selv om middelaldercentret blev ødelagt under Anden Verdenskrig, har Arezzo stadig mange monumenter, kirker og museer, der giver et smukt tilbageblik i historien. Kirken San Francesco er nok den mest berømte i Arezzo, med den utrolige Fresco renæssance fra Piero della Francesca.

Arezzo har meget at byde på, selvom det generelt ikke er medtaget i Toscana's ”hovedruter”. Hvis I besøger Toscana for første gang, så er der helt sikkert andre steder i Toscana, som er mere berømte. Men hvis I vender tilbage til Toscana eller har lidt længere tid i Toscana, skal I besøge Arezzo og omegn. I vil finde færre turister og mange flere lokale, samt de mange 'hemmelige skatte'. I må også besøge Cortona, Anghiari, Monterchi og Sansepolcro (hvis I elsker Piero della Francesca) og det smukke slot Poppi - det er bare nogle af de smukkeste byer i provinsen Arezzo, der venter på at blive opdaget af jer.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Alle 70 værelser er indrettet elegant og i et moderne design. De er udstyret med eget bad, minibar og aircondition.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Kaskoforsikring til bilen 250 kr.
 Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) 350 kr.
 Ekstra bagage (betales ved online check-in) 20 kg – ca. 400 kr. pr. styk t/r
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO