fbpx

Artis Centrum Hotel er et hyggeligt, 4-stjernet, familiedrevet boutique hotel i hjertet af Vilnius. Med sin fantastiske beliggenhed i Vilnius smukke gamle bydel, er dette hotel det perfekte udgangspunkt for din rejse til Vilnius.

Artis Centrum Hotel ligger centralt i Vilnius, hvilket betyder, at hotellet bliver en harmonisk syntese af tiltalende arkitektur, moderne teknologi og historiske omgivelser. Hotellet har 118 værelser, eget fitnesscenter, en 10 meter lang indendørs swimmingpool med integreret boblebad og dertilhørende sauna. Poolen har åbent hver dag mellem 08.00 – 11.00 og igen mellem 17.00 – 21.00.

Spisning på Artis Centrum Hotel

Artis Centrum Hotel har intet mindre end to forskellige restauranter, som begge kan tilfredsstille enhver smag – restaurant Adelia og restaurant La Travita.

Restaurant Adelia finder du lige ved siden af Artis Centrum Hotels  hovedindgang og kan rumme 40 mennesker ad gangen. Restauranten har åbent mellem kl. 12.00 – 22.00 og kokkererer typiske, europæiske retter af høj kvalitet.

Efter en god nats søvn venter der dig en stor morgenbuffet i hotellets restaurant, restaurant La Travita. Morgenmaden serveres i hverdagene mellem kl. 07.00 – 10.00 og i weekenden mellem 08.00 – 11.00. Skulle man derimod have lyst til at indtage et måltid i ro og mag på hotelværelset, så tilbyder Artis Centrum Hotel roomservice alle ugens dage.

Området

Vilnius er hovedstaden i Litauen og er en meget besøgt storby i De Baltiske Lande. Dels grundet den unikke arkitektur du finder i gadebilledet, dels grundet de kulturelle begivenheder, attraktioner og seværdigheder.Artis Centrum Hotel ligger i centrum af byen, hvilket gør det oplagt at gå på opdagelse i byen til fods. Oplev de gamle bygninger, kirker, katedraler, præsidentpaladset og rådhuset for bare at nævne nogle stykker.

Užupis er klart også en oplevelse værd, specielt fordi der kan drages paralleller til København. Užupis betyder på dansk ”på den anden side af floden” og sammenlignes ofte med Christiania. Užupis er et lille kvarter på mindre end 1 km2 og er en selvudnævnt republik med egen præsident.

Området var i gamle dage anset som et af de mest barske distrikter i byen. Da Lithauen genvandt sin uafhængighed i starten af 90’erne flyttede en stor andel af kunstnere ind i det billige kvarter. Denne kunstneriske indkvartering afspejles i området den dag i dag, da samfundet i Užupis er et meget kreativt samfund som ofte er vært for festivaler, koncerter og udstillinger.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej Kæledyr er ikke tilladt
Parkering Ja Parkering mulig mod gebyr, reservering påkrævet
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Artis Centrum Hotel
Artis Centrum Hotel
Artis Centrum Hotel
Artis Centrum Hotel
Artis Centrum Hotel
Artis Centrum Hotel
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Ophold i dobbeltværelse


Hotel

for testing


Værelset rummer : personer
Senge :
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image