Nyd en ferie i Zagrebs funklende kulturliv på det moderne Art Hotel Like

Art Hotel Like er et moderne indrettet hotel, som ligger i hjertet af Zagreb. Det er en ideel blanding af pris, komfort og bekvemmelighed. Der er familievenlige omgivelser og en bred vifte af faciliteter, der er designet til rejsende. Her er air condition på værelserne og gratis WiFi. Stedet har desuden en lounge, hvor du kan slappe af. Der er morgenmad hver dag i hotellets restaurant, hvilket også er med i tilbuddet. Art Hotel Like er en oplagt base for jer, der gerne vil kombinere caféliv, kultur og nogle dage i en by, som for de fleste er ukendt.

Seværdigheder i Zagreb

Art Hotel Like ligger ideelt placeret i hjertet af Zagreb. Zagreb er en forholdsvis lille storby, hvor I kan gå rundt til de forskellige attraktioner. Zagreb består af to bydele. Den øverste er Gornji Grad; den gamle bydel, hvor I finder små snørklede gader og flotte historiske bygninger. I den nedre bydel, Gornji Grad, ligger der masser af cafeer, museer og forretninger. Trods Zagrebs beskedne størrelse, er der mange seværdigheder i byen. Det skyldes især beliggenheden, som har gjort byen til et historisk og kulturelt knudepunkt mellem Syd-, Øst- og Centraleuropa.

Den livlige markedsplads Dolac Zrinjevac og Domkirken ligger kun 5 minutters gang fra hotellet. I har heller ikke mere end 10 minutters gang til den øvrige bydel. Zagreb er oplagt at udforske til fods. På den måde kommer I også til at opleve de mange cafeer, som ligger i bykernen. Selvom byen er lidt mindre end København og sagtens kan udforskes til fod, har I sporvognen 30 meter fra hotellet, hvis I foretrækker den transportmåde.

Inden for enkelte minutters gåtur ligger blandt andet Cathedral of the Assumption. Som i så mange andre byer er katedralen et ”must see”. Katedralen Maijina Uznesenja ligger den i den øvre bydel og kan ses på lang afstand, da det er den højeste bygning i byen med sine 108 meter. De to spir er også blevet byens vartegn.

Selvom det kan virke underligt, så er Mirogoj kirkegården også en stor attraktion. Mange af Kroatiens kendte er begravet her. Kirkegården ligger 4 kilometer fra centrum. Du kan også udforske Botanical Garden Zagreb eller Bud Bar

”Museum of Torture” kan være en skræmmende oplevelse. Stemningen er mørk og dunkel. Med en tablet i hånden kan I gå rundt og høre nærmere om de forskellige instrumenter - og blive alt fra forarget til forundret over kreativiteten.

Zagreb har masser af italienske restauranter, som du ikke må gå glip af. Blandt populære steder kan nævnes Boban, Agava og Nokturno, som serverer lækker mad.

Rejsen inkluderer:
 • Fly fra København med Croatia Airlines eller Billund med KLM (fra Billund er der mellemlanding i Amsterdam)
 • 10 kilo håndbagage
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
Priser per person i delt dobbeltværelse:

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Nej
Elevator Nej
Reception Ja Receptionen har døgnåbent.
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

Vent venligst...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.


JaNej


JaNej


JaNej
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.


JaNej


JaNej


JaNej