Skip to main content
En smuk udsigt over Roms skyline set fra udsigtspunktet til Pincio Haverne, Grupperejse

Grupperejser

Vi arrangerer grupperejser og studieture til der, hvor I vil hen. Om du er privat kunde, firma, skole, klub, forening eller andet, går vi til opgaven med stor entusiasme!

Det har vi gjort i 40 år, og vi skræddersyr altid rejsen ud fra jeres ønsker og behov til en favorabel pris.

Vi er altid parate til at komme med forslag til rejsen. På den måde sikrer vi , at I får mest muligt ud af jeres grupperejse eller studietur. Hos os bliver der ikke sat en grænse for din fantasi. Om turen går til en kongres på den anden side af kloden i Australien, til de snoede gader i mangfoldige Barcelona på en studietur eller den helt store kulturoplevelse skal erhverves i Beijing, sørger vi for at få jer sikkert frem, rundt og tilbage.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har en rejse i tankerne. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og din gruppe ud i verden. Vi sørger for, at I kommer en fantastisk oplevelse rigere hjem! Vil I gerne afsted, men er usikre på hvor turen skal gå hen? Lad jer inspirere af et udpluk af de grupperejser og studieture, vi tidligere har arrangeret:

  • Vinrejser i Italien.
  • Gastromirejser til flere regioner i Italien.
  • Kongresser til en lang række destinationer: Hong Kong, Shanghai, Sydney, New York, San Fransisco, Philadelphia, Toronto, San Jose, Paris, London m.fl.
  • Grupperejse til Route 66 i USA.
  • Sprogrejse til Italien.
  • Golfrejser til Italien herunder Rom og Apulien.
  • Kajakferie til Polen.
  • Cykelrejser til Sverige og Tyskland.
  • Gymnasierejser til bl.a. Indien, Japan og Rom.

Du er velkommen til at ringe til os på 33 13 52 23 til en uforpligtende samtale. Du kan også skrive til mail@vindroserejser.dk eller sende en forespørgsel her på hjemmesiden.

Fritekstsøgning

Send forespørgsel

Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
this is a picture of the number 7this is a picture of the number 3this is a picture of the number 1this is a picture of the number 1
Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.


Logo - Rejsegarantifonden